Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Sealing Tape

Кат. номер: ab-s_220

29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Водоустойчива запечатваща лента

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Starlyf Sealing Tape е супер здрава, издръжлива, гумирана  водоустойчива лента, която може да запечата, залепи, запуши, свърже и да изолира от вода, влага, мръсотия, прах и дори въздух. Това е най- бързото решение за всички видове бързи и лесни ремонти във и около дома ви.

Всичко, от което имате нужда, е една лепенка и край-  течът изчезва!

Изработена е с изключителна технология, която залепва, захваща и задържа мигновено, подходяща е за всякакъв тип повърхности, не изпъква и създава водоустойчиво уплътнение, което не се влияе от това дали повърхността е суха или влажна, гореща или студена, и може да се използва за външни условия, независимо от сезона и климата.

Искате ли да знаете какво е сила и гъвкавост?

Силата на захващане на Starlyf Sealing Tape е толкова голяма, че позволява да повдигне 30 кг камъни!

  • Супер силна каучукова водоустойчива лента
  • Действа и  под вода
  • Може да се изполва върху топла или студена, мокра или суха повърхност
  • Изолира и залепва големи дупки, пукнатини, пролуки
  • Предпазва от вода, въздух и влага!
  • Ремонтира почти всичко
  • Захваща незабавно
  • Отлична за приложение в дома и върху лодки, басейни, тръби, маркучи и др.
  • Изолирайте всички течове

Размери на ролката: 10см x 150см

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: