Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Cavitat

Кат. номер: s_248

Regular Price: 129,00 лв.

Special Price 116,10 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Уред за ултразвукова кавитация

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Искаш най-сетне да се отървеш от упоритите, нежелани мазнини и целулит, само за 10 минути седмично, с минимални усилия и в уюта на собствения ти дом?

Представяме Ви клинично тествания Cavitat Ultrasonic! Той е като липосукция без операция. Ултразвуковата кавитация, технологията която използва Cavitat, е безопазна, неинвазивна алтернатива на липосукцията, която може да спомогне за намаляване на натрупването на мастни клетки и да елиминира грозния целулит.

Изваяйте, моделирайте, оформете и стегнете фигурата си с Cavitat Ultrasonic.  Сега и Вие можете да се възползвате от невероятните свойства на ултразвуковата кавитация и то в собствения си дом и само срещу минимална част от  цената, която би ви струвала подобна професионална процедура.  

Как точно дейста Cavitat?

Ултразвуковата кавитация създава хиляди микроскопични балончета въздух в мастните клетки, намиращи се в подкожния слой. Балончета се разширяват и създават налягане в клетките. Това налягане принуждава мастните клетки да се спукат и да освободят киселините, за да бъдат усвоени от организма. 

Cavitat е лесен за употреба, безопасен и ефективен, без да причинява болка и дискомфорт. Звуковите вълни едва се усещат. Установено е, че мoлекулите на капка вода реагират на ултразвуковите вълни. Молекулите на водата се разширяват толкова бързо, че се изпаряват за секунда без топлина. И тъй като човешкото тяло е 2/3-ти вода, именно това се случва в мастните клетки. Най-сетне ще можете да се отървете от упоритите мазнини, които не се топят с упражнения и диети.

С Cavitat Ultrasonic:

  • Извайвате тялото си;
  • Намалявате подкожните натрупани мазнини;
  • Премахвате целулита;
  • Въздействате върху нежеланите бръчки, стрии, отпусната кожа;
  • Ще отслабнете само на местата, на които имате нужда по неинзвазитен и безболезнен начин.

Сдобийте се със секси, плосък корем. Изгладете бучките целулит. Паласките изчезват и обиколата на талията намалява и вие изглеждате оформени и секси. Сдобийте се с по-гладки, изваяни бедра без целулит. По-стегнати и оформени крака. И подмладете ръцете си. 

Cavitat е професионално устройство с дуо-честота технология! 

Иновативният Cavitat Ultrasonic притежава два режима на работа - 

  • "Режим тяло" 
  • "Режим лице"

Преминете към по-деликатния "Режим за лице" и той ще подобри текстурата на кожата Ви, ще премахне мимическите бръчки и бръчките около очите. Cavitat действа и срещу акне, бръчки, стрии и отпусната кожа. Светодиодите работят за подмладяване на кожата, стимулиране на регенерацията, осигуряване на необходимата твърдост и атакуват директно и местно причиняващите акне бактерии. По дози начин се подобрява цялата структура на кожата.

Получавате и двете честоти, което значи, че ще имате всичко! Изваяна и привлекателна фигура без целулит и подмладена, гладка и сияйна кожа.

Промоционалното предложение е валидно до 31.05.2019г 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: