Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Abfluss Fee

Кат. номер: s_17

29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Уред за сифон против запушване

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Abfluss Fee (Абфлюс Фее) е иновативен продукт, изобретен и проектиран в Германия, който предпазва сифоните от запушване, затлачване.

Но това не е всичко.

  • Abfluss Fee (Абфлюс Фее) ще отстрани неприятните миризми и ще ароматизира мивката.
  • Abfluss Fee (Абфлюс Фее) е прост, но гениален продукт. Защитава вашия водопровод от запушване.
  • Предотвратява неприятните миризми и ароматизира.
  • Подходящ е за почти всички видове сифони, монтира се изключително лесно, без инструменти.


Към иновативния уред Abfluss Fee (Абфлюс Фее) получавате като подарък и 1 ароматизиращо блокче. Всяко блокче е достатъчно за около месец при нормална употреба. След което се заменя изключително лесно с ново ароматизиращо блокче.

Ароматизиращите блокчета имат свеж и приятен аромат на ябълка и лимон.

Размери (ШхДхВ): 6,6 х 6,6 х 8 см.


Предимства:

  • Замества конвенционалните сифони
  • Ароматизира канала и помещението
  • Предпазва сифона от запушване и затлачване
  • Предотвратява образуването на нови миризми
  • Подходящ за повечето сифони
  • Лесен монтаж, без инструменти


Допълнителни ароматизиращи, дълготрайни блокчета


Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21, гр. София, бул. Васил Левски №67, гр. Пловдив, ул. Христо Г. Данов №19. 


Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: