Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Abs-A-Round Pro - електростимулиращ колан

Кат. номер: SH000105

(2 отзива)

Regular Price: 139,00 лв.

Special Price 83,40 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание и характеристики

##2#0#\small.jpg### 

Борбата с килограмите е безмилостно жестока. Често дори и най-строгите диети не дават така желания резултат, а тренировките във фитнеса, освен че са изтощителни, изискват време, с което съвременният човек рядко разполага в ежедневието си.Съществува обаче научно доказан метод, с който може да изгаряте сантиметри в комфорта на собствения си дом - докато чистите, играете с децата или пък просто релаксирате пред телевизора. Нужни са само 2 седмици, по 10 минути на ден, за да постигнете слабото, изваяно и стегнато тяло, за което винаги сте мечтали.Иновативната технология за електростимулация изпраща безболезнена електрическа стимулация до мускула, която свива и отпуска мускулната тъкан и се фокусира върху правите коремни мускули, косите мускули и групата мускули в долната част на гръбнака. Те се свиват и отпускат едновременно, като така тренирате всички зони.Именно по тази технология работи Abs-A-Round-Pro - фитнес колан за оптимална електромускулна стимулация, с който 10 минути на ден са равни на 600 коремни преси.

   ##2#0#\abs-a-round-6jpeg small.jpg###                                            

За разлика от коланите за стимулация от “старата школа”, които работят само за мускулите в предната част на корема, Abs-A-Round-Pro въздейства на всички мускули в средата - горните, средните, долните, косите и гръбните. Освен това спомага да подобрите стойката, баланса, силата и издръжливостта си, както и да елиминирате болката в кръста.

Abs-A-Round-Pro разполага с 6 различни програми с до 99 нива на интензивност. 360-градусовата синергична електростимулация, създадена за оптимални резултати, свива всеки мускул до 10 пъти в секунда, което означава 600 контракции в минута.

 

Характеристики:

 • Колан за електромускулна стимулация (EMS) с 6 програми
 • 360◦ синергична електростимулационна тренировка на цялата коремна област
 • Конзола с 3 независими канала
 • 6 програми и 99 нива на интензивност
 • Мини колан за мускулите на краката и ръцете
 • *Работи 3х 1.5V ААА батерии

 

Комплектът включва:

 • ABS-A-Round Pro (колан + конзола)
 • 6 самозалепващите се електрода – 2 от които са двойни електроди
 • Спортна чанта за пътуване ПОДАРЪК!
 • Диетична програма ПОДАРЪК!
 • Мини колан ABS-A-Round Pro за мускулите на краката и ръцете

 

 ##2#0#\abs-a-round-2jpeg.jpg###

 

ABS-A-Round PRO се предлага в два размера:

 • размер S-M (65-99см)
 • размер L-XL (100-140см)

 

Намалението важи до 31.08.2019г. или до изчерпване на наличното количество

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Abs-A-Round Pro - електростимулиращ колан
 | 
Използвам го всеки ден след работа за час и за около месец успях да направя преса
Abs-A-Round Pro - електростимулиращ колан
 | 
Резултатите са мега добри!!
Изпратете ни запитване: