Adler Bathroom Mirror - козметично огледало с LED осветление

В наличност
SKU
KK0002130
29,90 лв. 49,90 лв.
(-40%)
28,41 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-40%

Осигурете си идеалната светлина за грим, бръснене или оформяне на вежди! Прецизност до съвършенство!

Практичното LED огледало Adler е идеалният помощник за прецизно бръснене и перфектен грим, благодарение на LED подсветка и 5x увеличение. Огледалото се монтира без нито един винт, без използване на бормашина, лесно се монтира и демонтира, за да го вземете например на път.

  • Увеличава образа до 5 пъти
  • LED подсветка с 2 степени на осветяване
  • Лесен монтаж и демонтаж
  • Вградена вендуза за закрепване – надеждно и чисто
  • Механизъм за блокиране- за безопасно и сигурно монтиране и употреба
  • Подходящо за монтаж върху плочки, стъкло, керамика, мрамор и др.
  • Леснодостъпен превключвател на захранването

Лесно закрепване

Практичната употреба на огледалото ще бъде оценена както от жените, така и от мъжете. Определено може да помогне при ежедневно бръснене или грим. Важното за всички, които не желаят да унищожат повърхността на банята, огледалото се монтира без болтове, без да е необходимо да се използва бормашина или други електрически уреди. Снабден е със вакуумна вендуза, която държи огледалото на място. Всичко, което трябва да направите, е да почистите повърхността, върху която искате да монтирате огледалото, от прах и мазнини. Вендузата работи се монтира успешно върху плочки, стъкло, керамика, мрамор и повечето други плоски повърхности. Натиснете го плътно към повърхността, внимателно завъртете основата на вендузата по посока на часовниковата стрелка, докато чуете щракване и завъртете огледалото до желаната позиция. Благодарение на системата за блокиране остава на всяка повърхност. Това е идеалното решение за всички, които нямат място за голямо огледало за баня!

Повече от огледало- 5x увеличение

Благодарение на петкратното увеличение и LED светлините, може да се използва както за професионален грим, така и за козметични процедури. Превключвателят, разположен на лесно достъпно място, може да регулира светлината или да я изключи напълно. С едно натискане - избирате най-ярката светлина, с повторно натискане - светлината ще отслабне, а с натискане на ключа трети път - изключвате светлината напълно. Свалянето на огледалото също не изисква специални инструменти. Достатъчно е да дръпнете вендузата, докато придържате огледалото, за да не падне. Изключително удобна функция, когато искате да вземете огледалото със себе си на път!

 

Технически характеристики:

Захранване: 3 х 1.5 V,тип АА батерии

LED подсветка

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Adler Bathroom Mirror - козметично огледало с LED осветление

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също