Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Анатомична Възглавница Green Fabric

Кат. номер: s_294

32,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Възглавница с анатомичен профил и ароматерапевтичен ефект

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Анатомичната възглавница Green Fabric оказва добра поддръжка на врата и главата, благодарение на анатомичната си форма. Тя поддържа врата и гръбнака в правилна позиция, а благодарение на микрофазерната полиуретанова пяна в ядрото си, перфектно се адаптира по очертанията на главата. Различната височина на двете поддържащи нива на възглавницата дава възможност индивидуално да избереш каква точно поддръжка на врата желаеш. Когато станеш, възглавницата възвръща оригиналната си форма.

Калъфът на възглавницата е от капитониран плат, образуващ микровъзглавнички с аромат на лавандула за аромотерапия по време на съня. Микровъзглавничките в плата образуват хиляди въздушни камери на плата с екстракт от Лавандула които отделят успокояващ аромат при всеки допир на тялото с възглавницата. Ароматът спомага да се отпуснете и да се насладите на спокоен и здравословен сън.

Подходяща е за хора, страдащи от алергии.

Характеристики:

  • Размер 40/60 см
  • Луксозна и деликатна към кожата калъфка, изработена от полиестерен плат лавандула
  • Анатомично ядро от микрофазерна полиуретанова пяна

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: