Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Aroma Diffuser Sento - арома дифузер

Кат. номер: ZD0001361

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 99,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Перфектния завършек след натоварен работен ден!

Дифузер с ултразвукова спрей технология. В съчетание с етерични масла ще допринесе за отпускаща  релаксираща атмосфера в уюта на дома или в офиса. Подарете си наслада, приятни аромати и навременна грижа за тялото и духа.

 

Характеристики:

 

  • Ултразвукова спрей технология
  • Комбиниран овлажнител с ароматерапия
  • Предназначен за употреба и с етерични масла
  • Помага при запушен нос и отпушва дихателните пътища
  • Преливащи се цветове за още по-приятна атмосфера
  • Вместимост на резервоара: 100 мл
  • До 8 часа непрекъсната работа
  • площ: до 20м2
  • Автоматично изключване при празен резервоар
  • Тих, лесен за употреба и поддръжка

 

Тих и малък помощник, който помага за овлажняване на въздуха  и ароматизира помещението приятно. В комбинация с подходящо ароматно масло, той ще допринесе за освобождаването на запушените дихателни пътища.

 

Технически характеристики:

Захранване чрез адаптер: 100-240 V (AC) / 24 V (DC);

Консумация на енергия 12 W

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: