Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Backnetix - система за облекчаване на болки

Кат. номер: Z000121

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Система за облекчаване на болки

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Backnetix® е система от ново поколение, която клинично доказано облекчава болки в гърба чрез акупресурната си възглавничка, като изключва "източника" на болката и Вие усещате моментално облекчение.

Кога се появяват болките в гърба?

Може да получите болки в гърба от твърде дълго седене на стол, след дълго време в изправено положение, докато вършите домакинската си работа, вдигайки нещо тежко на работа, дори вдигайки детенцето си. Емоционалната цена, която плащате за всичко това може да унищожи цял един живот!

Какво е Backnetix®?

Backnetix е иновативна наколенка за облекчаване на болката, която клинично доказано действа! Поставете Backnetix® под коляното и стегнете с лепенките. Меката му възглавничка е разположена точно върху акупресурната точка в средата на мускулите на прасеца, именно, за да осигури незабавно облекчаване на болката.

Как може една наколенка, поставена на крака, да елиминира болки в гърба?

Болките в долната част на гърба обикновено се предават през седалищния нерв, който е най-дългият нерв в тялото - започва от долната част на гърба и продължава по дължината на целите крака. Възглавничката на Backnetix® упражнява нежен натиск върху акупресурната точка в центъра на Вашия мускул на прасеца и така възпира болката преди да се е разпространила нагоре и надолу по тялото.

Чрез прекъсване разпространението на болката се премахва усещането за болка. И за разлика от лекарства или операции, това е естествено решение на проблема.

Какво показват изследвания за удовлетвореността на наши клиенти?

Backnetix® е изключително ефективна наколенка, която клинично доказано облекчава болката. Проучването показва, че повече от 80% от клиентите ни изпитват облекчение на болката още след първата употреба на Backnetix®. С поставена наколенка, те мога да спортуват, да тичат, да играят тенис, да практикуват йога и всички дейности, който обичат да правят, без болка в гърба!

От момента, в който поставите Backnetix®, ще усетите моментално облекчение.

 

Забравете лекарствата, мазилата и скъпите посещения на специалисти, с които непрестанно ще се налага да плащате отново и отново за така жадуваното облекчение. Инвестирайте разумно и еднократно в Backnetix® и ще получите облекчение за години напред. Само си представете колко невероятен ще бъде животът Ви. Ще бъдете свободни да се предвижвате безпроблемно, ще работите по-спокойно, ще се забавлявате с децата си и дори ще имате възможността да извършвате физически упражнения. Освен всичко можете да спите по-добре без да се въртите и присвивате от болка.

Готови ли сте за живот без болка?! Сега е моментът да поемете контрол над нещата и да получите облекчението, което заслужавате, на изключително достъпна цена!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Последно разглеждани:
Изпратете ни запитване: