Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Bum Bum - фитнес система за електромускулна стимулация

Кат. номер: SH000652

Regular Price: 99,00 лв.

Special Price 39,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Фитнес система за електромускулна стимулация

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Стегнато и оформено седалище. Не е ли това целта на всички ни?

Искаш оформено дупе, но нямаш време за изморителни тренировки?

С Bum Bum тренираш седалищните мускули в уюта на дома си.

За 23 минути дневно с Bum Bum тренираш седалищните мускули, за да изглежда дупето ти повдигнато и стегнато.

Bum Bum е проектиран по последно поколение технология EMS (електромускулна стимулация). Електромускулната стимулация е терапия, която се използва от години за укрепване и рехабилитация на мускулите. Bum Bum изпраща електрически импулси директно към мускула, които свиват и отпускат мускулната тъкан. Това води до изгаряне на мазнини и подпомагане на метаболизма.

Невероятно е, че можеш да тренираш дупето без наистина да правиш упражнения.

Мечтаеш за стегнато дупе, но рядко успяваш да стигнеш до фитнеса?

Bum Bum е уред, който ще ти помогне да повдигнеш, оформиш и стегнеш седалищните мускули в уюта на собствения ти дом. Можеш да работиш пред компютъра и да тренираш едновременно. Можеш да го носиш дори докато приготвяш ястия, почистваш или се наслаждаваш на любимото предаване по телевизията.

Не е нужно да отделяш специално време за Bum Bum. Вършиш си работата и се упражняваш за закръглено дупе. Стягаш дупето си докато изпълняваш ежедневните си задачи, като спестяваш време и успяваш да свършиш всичко.

Раждането на дете променя цялото тяло. А седалището е много проблемна зона, която искаш отново да изглежда секси и затова ти трябва креативно решение?

Искаш отново да изглеждаш като себе си и да си върнеш добрата форма, но нямаш време да тичаш сутрин и да ходиш на фитнес?

Bum Bum помага да влезеш във форма по-лесно, докато се грижиш за своето дете.

Тайната е в технологията за електромускулна стимулация, която работи над седалищните мускули като генерира контролирани контракции, които стягат, извайват и повдигат дупето за секси преобразяване. Ще забележиш резултата само след 30 дни!

Изберете между 15-те различни нива на интензивност от управлението и остави 23 минутната автоматична програма да проведе цялостна, оформяща мускулите тренировка. Независимо дали се разхождаш, работиш в офиса или се наслаждаваш на любимо занимание.

Електростимулатор за трениране на коремни мускули - ПОДАРЪК!

В допълнение към красиво и стегнато дупе, много жени искат стегнат и плосък корем. С електростимулатора за оформяне на корем, тренирате коремните мускули.

В допълнение към тренировките е препоръчително да се следва здравословна и балансирана диета. Това увеличава ефекта от тренировката и по-бързо постигаш желания резултат. Bum Bum комплект включва ръководство с допълнителни упражнения и препоръчителен хранителен режим ПОДАРЪК. В него ще намериш вкусни рецепти за намаляване на телесното тегло, съвети за хранене и специално подбрани упражнения, които можеш да изпълниш в допълнение към използването на Bum Bum.

Резултатът: не само красиви и стегнато дупе, но и изваяно тяло и повече енергия.

Bum Bum:

 • Повдига, стяга и оформя седалищните мускули
 • 15 нива на интензивност
 • Подходящ за всекидневна употреба
 • Автоматично изключване след 23-минутна програма или веднага след като подложките се отлепят от кожата

Съвети за потребителя:

 • Почисти и подсуши кожата преди употреба
 • Не докосвай гела и подложките
 • Да не се използва в случаи на импланти на или около седалищните мускули
 • Да не се използва при сърдечни проблеми, наличие на пейсмейкър или стент
 • Да не се използва по време на бременност
 • Да не се използва, ако ползвателя страда от гърчове или мускулни спазми

Комплектът съдържа:

 • Bum Bum фитнес система за електромускулна стимулация
 • Уред за тренировка на коремни мускули ПОДАРЪК!
 • 30 дневна тренировъчна програма ПОДАРЪК!
 • Хранителен режим ПОДАРЪК!
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: