Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Celltone

Кат. номер: s_66

39,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Гел с екстракт от охлюв за здрава кожа

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Бръчки, зачервявания, петна, стрии и белези? Как би Ви се сторило, ако Ви кажем, че природата знае тайната за свежа, въстановена и подмладена кожа?

Представяме Ви Celltone  - уникална комплексна гел формула, съдържаща екстракт от охлюв, който притежава доказани свойства за регенериране на кожата.

Как се е стигнало до създаването на уникалния по рода си Celltone?

Регенериращите кожата свойства на гела от охлюв били открити след като се забелязала невероятната гладкост и стегнатост на кожата на ръцете на работниците във фермите за охлюви. Ежедненият им допир с природното лекарство – гелът от охлюви, премахва изключително бързо всякакви драскотини и порязвания по ръцете им, оставяйки кожата безупречно гладка и без никакви белези.

Научни изследвания доказват забележителната възможност на охлюва да възстановяват наранена част от тъканта си или счупената си черупка, благодарение на уникелен произвеждан от него гел с възстановяващи клетките свойства наречен Алантоин.

За Celltone

Холандската компания производител на Celltone смело се придържа към доказаната истина, че природата е най-добрата лаборатория. Оповавайки се на нея и на фактът, че охлювът сам може да възстанови счупената си черпука или наранена част от тъканта си, те пренасят уникалните свойства на тази съставка в гел за употреба върху човешката кожа. Гел формула с екстракт от охлюв, която не само хидратира кожата, но и заличава стрии, белези и други несъвършенства по кожата.

Уникалният регенериращ кожата Celltone  с гел екстракт от охлюв Ви дава възможността да възстановите, подмладите и изчистите кожата си, да покажете най-красивата си страна, без бръчки, белези, стрии, зачервявания, пъпки и петна по напълно естествен начин. Celltone премахва белези, петна, стрии, зачервявания по естествен и натурален начин.

Тайните съставки на Celltone

Тези уникални регенериращи съставки, произвеждани от тялото на охлюва, са пренесени във формулата на Celltone. Тайната съставка е Алантоинът - натуралната съставка с изключителни регенериращи свойства, произвеждана по естествен начин от тялото на охлюва. Този продукт съдържа и  Гликолова киселина, която ексфолира мъртвите клетки и подобрява абсорбацията на Алантоина.

 Вече не е необходимо да се тревожите от смущаващите белези и петна по кожата си! Убедете се в невероятните регенериращи свойства на Celltone.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: