Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

CleanMaxx Handheld Vacuum Cleaner - портативна прахосмукачка за мебели

Кат. номер: ZD000673

159,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Портативна прахосмукачка за мебели

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Акарите са спътници, невидими за просто човешко око. Тези микроскопични организми се заселват в дома ни и най-вече в матраци, дюшеци, лавици, стари възглавници, покривала и мека мебел, килими… навсякъде, където се събира прах. Акарите са в състояние да нанесат във всеки един момент сериозен удар по нашето здраве.

Кажи сбогом на акарите, бактериите и спорите!

Удобната портативна прахосмукачка CleanMaxx Handheld Vacuum Cleaner почиства легла, матраци, възглавници и мека мебел от прах и акари, като същевременно с това дезинфектира повърхността.

CleanMaxx прахосмукачка стерилизира всякакви повърхности без химикали – благодарение на вградената UV лампа. Така 99,9% от всички акари са надеждно елиминирани. За безопасност, мощната UV лампа се включва само при контакт с повърхности.

Кажи сбогом на алергените!                                                                                                   

HEPА филтърът улавя най-фините прашинки и частици и не им позволява да се върнат обратно във въздуха. Портативната прахосмукачка CleanMaxx ти гарантира чист въздух, без алергени.

Почистване и дезинфекция с едно движение!

С CleanMaxx Handheld Vacuum получаваш чисти мебели и свеж въздух. Превръщаш дома си в уютно и здравословно място за теб и твоите близки.

CleanMaxx Handheld Vacuum Cleaner е идеална за почистване на матраци, завивки, възглавници, дивани и друга мека мебел!

 

CleanMaxx Handheld Vacuum Cleaner:

  • Идеален за страдащите от алергии;
  • По-добра чистота за здрав и безгрижен сън;
  • UV- светлинна дезинфекция без химикали;
  • HEPA филтър
  • Не са необходими торбички за прахосмукачка.

 

Технически характеристики:

  • Мощност: 300W
  • Честота: 50-60Hz

Напрежение: 220 – 240V

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: