Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Декоративна отоплителна печка EASYmaxx Fireplace

Кат. номер: ab-s_108

199,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Вентилаторна печка с LED светлини, имитиращи дизайн на камина


Виж пълното описание
Описание и характеристики

EASYmaxx вентилаторна печка с LED светлини, имитиращи дизайн на камина


Кой не свързва истинския уют с пламъчетата от печка на дърва у дома?

С изключителната вентилаторна печка EASYmaxx получавате тази романтика и уют, без опасен огън, мръсното и трудоемко палене на печка също остава в миналото, но топлината остава същата. Енергоспестяващите светодиоди симулират уютните пламъци, които са впечатляващо реални. Температурата може да бъде регулирана на две нива на мощност, точно както ви е необходима. Благодарение на въртящата функция, топлината се разпределя равномерно в помещението. Автоматичното изключване при преобръщане осигурява необходимата безопасност.

Останете на топличко и уютно в студените зимни дни, с Вашата EASYmaxxили просто зарадвайте близък или приятел с това несравнимо удоволствие.

 

Характеристики

• Материал: ABS, PP, желязна решетка

• Размери (Д x Ш x В): приблизително 30,5 x 36 x 18 cm

• Дължина на кабела: 1,6 м

• Мощност: 220 - 240 V ~ 50 Hz, 750 W (ниво 1); 1500 W (ниво 2)

• Забележки: Това устройство е предназначено за вътрешно отопление.


Продукт, произведен в Германия!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: