Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Dermaclarex - крем срещу пигментация и тъмни петна

Кат. номер: KK000253

(1 отзива)
89,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Тъмни петна?

Торбички под очите?

Петна по бузите и челото?

Dermaclarex e тук, за да Ви помогне да преборите всички тези проблеми! Ефикасната формула на Dermaclarex е предназначена за изравняване цвета на кожата, премахване на хиперпигментация и намаляване на грозни тъмни петна, причинени от бременност, некачествена козметика, излагане на слънце, възрастови или хормонални промени.

Тайната е в ефективната формула за стимулиране на кожата с активни пептиди и протеини, подбрани внимателно и с доказано действие в премахването на тъмни петна от бременност, излагане на слънце, хормонални промени.

Резултатите от тестове върху жени в Колумбия са впечатляващи!

95% от участващите жени забелязаха намаляване на отоците и торбичките под очите.

85% са видели как изчезват  петната от бременност, излагане на слънце, възрастови или хормонални промени.

Всички продукти от серията Dermaclarex са деликатни и подходящи за всякакъв вид кожа.

Системата Dermaclarex включва 3 продукта, специално създадени за Вашата кожа:

  • Нощен крем за лице - нанася се преди сън. Той премахва тъмните петна по скулите, челото, деколтето и ръцете.Премахва хиперпигментацията, намалява тъмните петна,  изглажда неравния цвят и връща свежия и здрав вид на вашата кожа. Съдържа високоефективни естествени екстракти, помага за намаляване и премахване на петна по скулите, челото, деколтето и ръцете. Премахва хиперпигментацият, тонизира,  изглажда неравния цвят и връща свежия и здрав вид на вашата кожа.
  • Дневен крем за лице със слънцезащитен фактор ПОДАРЪК! –предназначен за изравняване на естествения цвят на кожата, хидратира и подхранва кожата, прави я по-еластична и възстановява нейния стегнат вид само за няколко седмици. Осигурява слънцезащита и Витамин Е на кожата, пазейки я ефективно от вредните УВ лъчи. Неговата формула с коджикова киселина и алфа-арбутин  е идеална за почистване на кожата. Той съдържа естествени екстракти, които предпазват кожата от преждевременно стареене.  Дневният крем Dermaclarex ще направи кожата ви по-гладка, по-свежа и много по-млада.
  • Слънцезащитен крем с фактор SPF 50+ ПОДАРЪК! - слънцезащитният крем е важен и отличен компонент от козметичния ни комплект, включващ дневен, нощен и слъцезащитен крем. Това е всичко, от което се нуждаете за красива и сияйна кожа. Слънцезащитният  крем от серията предпазва ефективно  от слънцето и хидратира идеално кожата. Формулата му с Витамин Е предотвратява преждевременното стареене на кожата. Комбинацията със слънцезащитните съставки действа като защитна бариера срещу ултравиолетовите лъчи, предотвратявайки слънчево изгаряне.

Продуктите Dermaclarex са произведени в Испания!

Всяка жена заслужава да бъде красива и да върне загубеното с годините самочувствие! Dermaclarex е решението за петна и несъвършенства по кожата.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Dermaclarex - крем срещу пигментация и тъмни петна
 | 
Имах ужасни петна от слънцето, но с Dermaclarex упях да се справя с тях
Изпратете ни запитване: