Доставка

Стандартна доставка се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на получателя на стойност 6.90 лв. или до някой от офисите на Еконт на стойност 5,90 лв. Експресна доставка може да бъде извършена след уговорка с оператора на стойност от 8 лв. за Спиди и 7.90 лв. за Еконт. Стойността на доставката е валидна за цялата страна за всички продукти, с изключение на продуктите, които са на промоция с безплатна доставка или за поръчка над 200 лв. Стойността на доставката ще бъде калкулирана към цената на избрания от Вас продукт в процеса на Вашата поръчка.

Доставката се извършва на посочен от вас адрес. Цената на доставката се заплаща от клиента, за която той ще бъде уведомен.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка и обаждане от наша страна с допълнителна информация за сумата, която трябва да се заплати за куриерска услуга, сроковете и условията за доставка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 02 4372277

Скайшоп България ЕООД възстановява стойността на продуктите чрез превод до офис на Еконт.

Всички обявени цени са с включено ДДС!