Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eagle Eyes Extreme 10013 - слънчеви очила

Кат. номер: DM000275

89,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Независимо дали сте зад волана, вървите по тротоара или летите високо, защитете очите си с оптична технология на НАСА. Поляризираните слънчеви очила Eagle Eyes Extreme са създадени по технология TriLenium ® 10, за да блокират синята светлина и 99,9% UV лъчи, така че можете да се насладите на пътуването си.

 Интензивната ултравиолетова светлина достига земната повърхност, но с поляризирани слънчеви очила Eagle Eyes Extreme получавате превъзходна защита от слънцето, където и да сте, независимо от условията. 

Независимо дали шофирате в пресечена местност или сте с домашния си любимец на следобедна разходка, ексклузивната технология TriLenium® 10 - разработена от НАСА - блокира разпръснатата синя светлина и 99,9% от вредните UV лъчи. В допълнение към защитата от слънцето, стъклата им са с антирефлексно покритие, което позволява да виждате цветовете по-ясно и елиминира паразитните изображение и неприятните отблясъци.Eagle Eyes Extreme осигуряват класически стил, съчетан с превъзходен комфорт!

Характеристики:

  • Материал на рамката: неръждаема стомана
  • Технология на обектива: TriLenium® Polarized

 

Размери:

  • Ширина на кръжило: 62мм
  • Височина на кръжило: 38мм
  • Мост: 20мм

Дръжка: 125мм

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: