Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eagle Eyes Freedom Gunmetal R55 12006 - слънчеви очила

Кат. номер: DM000281

89,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Мъжки модел слънчеви очила.

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Мъжки модел слънчеви очила.Слъчевите очила Eagle Eyes са напълно различни и уникални от всички други очила, които сте носили.

Те притежават:

5-слойни лещи

вътрешен слой анти-надраскване

3 поляризирани слоя TriLenium поляризация, които блокират вредните лъчи

външен слой против надраскване

Те са изключително леки, но и невероятно устойчиви и издръжлииви. Имат меки подплънки за допълнителна подкрепа и странична опора, което Ви позволява да ги носите дори, когато спортувате или плувате без да се притеснявате, че ще паднат.

Слънчевите очила Eagle Eyes са единствените в света сертифицирани от Фондация Космос и разработени в сътрудничество с НАСА!

Eagle Eyes блокират 99,99% от UVA и UVB лъчите!

Това означава, че Eagle Eyes блокират слънчевите лъчи, които водят до заслепяване и така може да виждате всичко много по-ясно и дефинирано.

Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Заложете на Eagle Eyes и ще бъдете изумени от яснотата и яркостта на визията.

Горди сме да Ви представим модел, обожаван и почитан от десетилетия от мъже и жени по цял свят. Вдъхновен от модел, първоначално проектиран за Американската армия и одобрен от Американските военно-въздушни сили и астронавтите от НАСА, нашата нова Eagle Eyes Freedom колекция, ще Ви предостави много повече от това, което желаете, чрез този истински Американски дизайн-икона.

Разработени по Оптична Технология на НАСА, тези многократно награждавани за качество TriLenium поляризирани стъкла, блокират 99.9% от вредните UV лъчи и разпръснатата синя светлина, обострят цветовете, за да Ви помогнат да виждате много по-ясно.

Характеристики

Материал на рамката: Неръждаема стомана

Стил на рамката: Цяла

Технология на стъклата: TriLenium® 7 Поляризирани с 2X покритие против надраскване, Олеофобни и хидрофобни покрития

Стъкла: Gold Flash Mirror, Silver Flash Mirror

Предназначение: Всекидневна употреба

Препоръчителни условия за употреба

Размери

Ширина на стъклата: Вижте таблицата с размери.

Разстояние между стъклата: 19 мм.

Ширина на стъклата: 52 мм/55 мм

Височина на стъклата: 44 мм/47 мм

Дължина на рамката: 140 мм

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: