Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eagle Eyes Max 14001 - слънчеви очила

Кат. номер: DM000288

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

 Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Eagle Eyes® предлага широка гама от очила, всички със сертифицирана оптика на NASA Lens Technology за 100%  защита от UVA и UVB лъчите и синята светлина. Намерете свой собствен стил от ретро до най-новите модни очила. Никога повече няма да се върнете към обикновените слънчеви очила!

Слъчевите очила Eagle Eyes са напълно различни и уникални от всички други очила, които сте носили.

Те притежават:

  • 5-слойни лещи
  • вътрешен слой анти-надраскване
  • 3 поляризирани слоя TriLenium поляризация, които блокират вредните лъчи
  • външен слой против надраскване

 Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

 Характеристики:

  • Материал:  Поликарбонат и пластика
  • Стъкла:  TriLenium® Polarized

Размери:

  • Ширина на стъклото:  55мм
  • Височина на стъклото:  46мм
  • Мост:  15мм

Дължина на дръжка:  135мм

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: