Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eagle Eyes Super Sight 3in1 - комплект очила 3 в 1

Кат. номер: DM000561

(1 отзива)

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Слъчевите очила Eagle Eyes са напълно различни и уникални от всички други очила, които сте носили.

Те притежават:

 • 5-слойни лещи
 • вътрешен слой анти-надраскване
 • 3 поляризирани слоя TriLenium поляризация, които блокират вредните лъчи
 • външен слой против надраскване

 

Те са изключително леки, но и невероятно устойчиви и издръжлииви. Имат меки подплънки за допълнителна подкрепа и странична опора, което Ви позволява да ги носите дори, когато спортувате или плувате без да се притеснявате, че ще паднат.

Слънчевите очила Eagle Eyes са единствените в света сертифицирани от Фондация Космос и разработени в сътрудничество с НАСА!

Eagle Eyes блокират 99,99% от UVA и UVB лъчите!

Това означава, че Eagle Eyes блокират слънчевите лъчи, които водят до заслепяване и така може да виждате всичко много по-ясно и дефинирано.

Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Заложете на Eagle Eyes и ще бъдете изумени от яснотата и яркостта на визията.

Представяме ви революционното откритие в областта на зрителните технологии – очилата Eagle Eyes®SuperSight® 3-в-1. Очила за подобряване на зрението през деня, нощта и пред екрана. Eagle Eyes® са първите, които използват оптичните технологии на НАСА за известните си слънчеви очила, а сега извършват революция с новата си система за тристепенна защита и подобрение на зрението.

 • Започваме с изключително популярните слънчеви поляризирани стъкла за през деня – световна сензация и първите, които използват оптична технология от НАСА – Tri Lenium®.Многопластовите стъкла защитават срещу UVA, UVB и сини лъчи. Te държат първенството по качество и модерност при слънчевите очила. Тъмните им стъкла, разработени по оригинална оптична технология на НАСА и сертифицирани от Космическата фондация, се задържат на рамката с помощта на магнитчета.  Тройният поляризиран филтър спира 99,9% от вредните ултравиолетови А и Б лъчи, както и сините лъчи. В същото време позволява проникване на леките лъчи за оптимална защита и зрителна острота.
 • Какво се крие зад тъмните стъкла? Основната рамка със стакла за пред екран с иновативната технологията DigiTec™! Тези лещи спират ултравиолетовите и сини лъчи филтрира високоенергийните сини лъчи, които мониторите и цифровите екрани излъчват, които и могат сериозно да увредят ретината. И второ, антирефлексното покритие намалява отраженията и отблясъците и облекчава напрежението в очите. Това е начинът да предпазите очите си от напрежението пред компютъра. 
 • Стъкла за през нощта с революционната неполяризирана  технологията Nightlite™. Многопластовите антирефлективни стъкла със специално покритие са проектирани да повишават контраста и да осигурят поразителна яснота в ситуации на слаба осветеност. Те ефективно филтрират ярките отблясъци и спират сините лъчи, но същевременно позволяват на достатъчно светлина да достигне до очите ви. 

 

Проектирана по подобие на капчиците масло в очите на орлите, оптичната технология на НАСА Eagle Eyes® е толкова напреднала, че това са единствените слънчеви очила, удостоени с място в Алеята на Славата на Космическата фондация.

За първи път в света – 3 стъкла с една красива и висококачествена рамка. Всяко стъкло е специално проектирано да защитава и подобрява зрението ви при всякакви условия.

Разширете кръгозора си и подобрете живота си.

 Комплектът включва:

 • основна рамка с DigiTec™стъкла за пред екран;
 • поляризирани Tri Lenium® стъкла за слънце;
 • Nightlite™ стъкла за през ноща;
 • удобен предпазващ калъф;
 • микрофибърна торбичка;
 • комплект за почистване, който съдържа йонизиран спрей, микрофибърна кърпичка и удобен ключодържател с отвертка;

2 приспособления – просто ги поставете на дръжките и очилата ви няма да мръднат.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Eagle Eyes Super Sight 3in1 - комплект очила 3 в 1
 | 
Важно е да предпазваме очите си с качествени очила, затова заложих на тези. Браво!
Изпратете ни запитване: