Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eagle Eyes Vega 10042 - слънчеви очила

Кат. номер: DM000302

79,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Разработени по оригиналната оптична технология на НАСА - TriLenium®, поляризираните стъкла на Eagle Eyes Vega блокират синята светлина и 99,9% от вредните UVA и UVB лъчи. Те също така ще елиминират досадните паразитни изображение и отблясъци. Със слънчеви очила Vega  ще виждате по-ясно, по-кристално и без напрежение в очите.Спортния стил на очилата Eagle Eyes Vega осигурява кристално ясно зрение с широк обхват. Издръжливите рамки от неръждаема стомана осигуряват удобство, а покритията на стъклата против надраскване гарантират дълготрайна употреба.

Защитете очите си с едни от най-добрите очила в света!

Заложете на Eagle Eyes и ще бъдете изумени от яснотата и яркостта на визията.

 

Характеристики:

  • Материал на рамката: неръждаема стомана
  • Стил на рамката: Цяла
  • Технология на стъклата: TriLenium® Polarized

Размери:

  • Ширина на стъклото: 63mm
  • Височина на стъклото: 40mm
  • Мост: 16мм
  • Дръжка: 125mm

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: