Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Eazzzy Topper 140/200 - матрак

Кат. номер: ZD000800

(2 отзива)
329,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Кога за последен път си сe събуждал наистина отпочинал и свеж?

Всяка нощ се повтаря все същата жалка история   будуване и безсъние?

Има по-добър начин да си осигуриш необходимия спокоен сън като в облаците в собствения ти дом!

Eazzzy на Genius   топерът, който удъжлава живота на твоя матрак.

Той ще направи стария ти матрак по-стабилен и невероятно удобен.

 

С топерът Eazzzy старото ти легло ще е като ново. Предлага се в различни размери, за да пасне идеално на досегашния ти матрак. Няма да ти се налага да мъкнеш обемисти матраци. Eazzzy ще ти бъде доставен директно до дома. Разпъни го върху матрака си и си готов. На мига ще можеш да се насладиш на безкомпромисни комфорт и удобство. Сутрин ще си отпочинал, енергичен и щастлив.

 

Матраците от така нашумялата мемори пяна, всъщност не предлагат достатъчна подкрепа на телата ни. Потъваме в тях, запаряваме се с топлината, отделена от собственото ни тяло и така се събуждаме потни, ядосани и нещастни.

Пружинните матраци са метални пружини и въздух, стават на бучки и са неудобни, което води до болки и напрежение. Други матраци прехвърлят движението на партньора ви, но Eazzzy ти осигурява стабилност и контрол на движението, всичко, от което се нуждаем, така че ти и половинката ти да спите, без да нарушавате спокойствието един на друг през нощта.

Тайната…?

Топерът Eazzzy разполага с трислойна система за качествен сън, усъвършенствана от инженерите на Genius, за да облекчи натиска и да ти осигури така бленуваните почивка, опора и пълен комфорт, нужни на тялото ти.

 

Първият слой е изключителният син слой от мека на допир гел пяна, която неутрализира телесната температура, осигурявайки разхлаждащ комфорт за спокоен сън като в облаци. В него се крие тайната на съня, усъвършенствана от инженерите на Genius. Следва дебел основен слой поддържаща пяна. Тя ти осигурява солидна основа, поддържаща тялото ти в правилна позиция и укрепваща ставите ти. Най-отгоре е дишащата обвивка Eazzzy. Тя е специално проектирана да поддържа оптималната температура на тялото ти, за да спиш на хладно и комфортно цяла нощ.

 

Топерът Eazzzy е решението за истински добър нощен сън!

 

Изключителният му трислоен дизайн ще превърне матрака ти в мечтаното удобство за сън. Защо?

Защото Eazzzy разрешава двата основни проблема, поради които будуваш нощем: запаряването и болката, причинена от натиска върху ставите ти.

Eazzzy е хипоалергичен и антибактериален, идеален за хора с алергии или астма.

А калъфът има удобен дизайн с цип. Откопчаваш, сваляш и го слагаш директно в пералнята. Винаги свеж и чист!

 

Комфортният сън никога не е бил толкова достъпен. Eazzzy поддържа гръбначния стълб от главата до таза и едновременно предлага комфорт и еластичност за тези, които спят на страна, корем или гръб.

 

Спи удобно! Наспивай се и се събуждай енергичен и отпочинал, с Eazzzy!

 

Предлага се в три размера:

90см / 200см

140см / 200см

180см / 200см

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Eazzzy Topper 140/200 - матрак
 | 
страхотен топер - много функционален и предпазва. хубаво е да имаш такъв
Eazzzy Topper 140/200 - матрак
 | 
искам да поръчам
Изпратете ни запитване: