Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Alcachofa De Laon

Кат. номер: s_13

Regular Price: 49,00 лв.

Special Price 31,85 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Екстракт от артишок за здравословно отслабване

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) е единствената хранителна добавка, съдържаща сърцевина от артишок, с която ще премахнете излишните килограми. Това е една от най-добрите хранителни добавки за здравословно отслабване.

Силата на този артишок е в уникалната концентрация открита в сърцевината му, която по 100% естествен начин ще подпомогне тялото ви да изхвърли  токсините, ще допринесе за премахването на мазнините и течностите в него.

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) е единственият продукт, който съдържа сърцевина от артишок, който по бърз и ефикасен начин ще допринесе и подпомогне  освобождаването на натрупаните токсини, ще подпомогне тялото ви в борбата с мазнините и ще окаже благоприятен ефект за поддържане на нормално телесно тегло.

Благодарение на най-важната си съставка - цинаринът, съдържащ се във високи дози в артишока, той е толкова неповторим и топи излишните мазнини.

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) действа благоприятно и подпомага тялото в борбата с натрупването на мазнините, намалява апетита, съдържа много фибри, които подпомагат за нормалното функциониране на червата.

Само с едно шишенце на ден. Едно и също количество.

А с неговите 0 калории се превръща в най-доброто решение поддържане на нормално тегло.

Вложете парите си в нещо, което си заслужава! Покажете новото си тяло!

Комплектът включва 14 шишенца, достатъчни за 14 дни!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Промоционалното предложение е валидно до 31.05.2019г 
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: