Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

ExtraClean – универсална паста за почистване на петна

Кат. номер: s_202

49,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Универсален патентован супер продукт против петна

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Знаете ли, че има едно единствено универсално решение за почистване на всякакви ежедневни петна от вашите мебели и текстил?

Предлагаме ви решение, което е ефективно и евтино -  ExtraClean!

ExtraClean е универсален патентован супер продукт против петна. Патентованата му формула е ефективна за всички петна, както у дома, така и навън-  в градината, в гаража.

ExtraClean действа за петна върху текстил, килими, тапицерии и се справя с посивели от пране тъкани.

Благодарение на патентованата си формула, Екстраклийн е много по-ефективен заместител на хилядите специализирани и скъпи препарати за петна. Нанесен само веднъж, той ще докаже екстремната си ефективност за всякакви петна и материи. Действа директно в ядрото на нишките и локализира мръсотия и мазнина, капсулира ги и ги отстранява като чуждо тяло от тъканта като неутрализира и чуждите цветове.

С ExtraClean спестявате пари!

Вече не е нужно да купувате различни вредни и скъпи препарати за почистване на различни повърхности, платове или тапицерии. ExtraClean е универсално решение за всякакъв тип петна.

И за мъжете.... независимо дали е петно от боя, зацапани алуминиеви джанти, дори рамките на прозорците на колата, мръсотия от пътя, цветен прашец по колата, петна от масло по дрехите.... ExtraClean е перфектното решение за почистване на всичко!

  • ефективен метод за премахване на петна
  • спестява пари
  • универсално почистващо средство за всякакъв тип повърхности и текстил
  • не  избелва и не захабява цветовете
  • получавате 2 броя на цената на 1
Комплектът включва:
  • 2 Х 100ml ExtraClean универсална почистваща паста
  • 1 Х гъба за почистване
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: