Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Fantastic Tracks 220 pcs - детска писта с колички

Кат. номер: SH000331

(1 отзива)

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 16,76 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Готови ли сте за луда надпревара?

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Готови ли сте за луда надпревара?

Fantastic Tracks е уникална светеща писта, с която може да се забавлявате както през деня, така и през нощта.

Може да променяте завоите по време на състезание, и не само! С допълнителните приставки може да правите мостове и да увеличите скоростта, освен това, количките в комплекта светят с LED светлини! Технологията на Fantastic Tracks е революционна със своята гъвкавост и материал, който свети в тъмното.

Fantastic Tracks е лесна за монтиране, само в няколко стъпки, и е идеалният начин да изненадате приятелите си, да ги поканите за игра и да построите сами пистата, както на вас ви харесва. Може да комбинирате цветовете, да я направите като дъга, да наредите елементите с разнообразни шарки. В комплекта са включени СТИКЕРИ падарък, с които може да украсите пистата и количките, точно като истинско рали. Със стикерите може да направите всяка количка персонална и уникална.

Благодарение на супергъвкавата си технология, Fantastic Tracks се сглобява за минути и също толкова бързо може да се разглоби и да я вземете със себе си навсякъде! Бързо, лесно и удобно. Може да направите пистата изцяло според вашите изисквания, голям кръг, малък кръг, остри или плавни завои, пистата винаги може да бъде различна и с нея всяка игра ще бъде уникална и забавна.

С Fantastic Tracks Вашето дете може да упражни и развие творческа мисъл, своята креативност.  Перфектният начин да замените мобилните смарт устройства и компютрите. В днешно време технологиите се развиват непрекъснато и бързо, децата много бързо се привързват и развиват зависимост към тях, което  вреди на социалните и развитието на комуникационните им умения. Fantastic Tracks е най- лесният и подходящ начин да позволите на децата да развият своето въображение, да развият състезателен дух и да упражняват умението си за конкурентност, като също ги предпазвате от риска на дълготрайното облъчване от заобикалящите ги технологии, толкова полезни, и същевременно носещи доста вреди.

 • Лесна за пренасяне и съхранение
 • Различни цветове за комбинация
 • Изработена от специален фосфоресцентен материал, които свети на тъмно
 • Състезателна количка, светеща в различни LED светлини
 • 220 части, които може да съедините и комбинирате, както ви харесва
 • Към Fantastic Tracks може да добавите и допълнителния комплект колички, The Fantastic Tracks Cars, с които да да съберете приятелите и да направите  състезанието супер забавно и още по- интересно.

 

Събирайте компанията и да видим коя кола е по- бърза!

 

Комплектът включва:

 • Писта-  Fantastic Trucks 220 части
 • Състезателен автомобил с LED светлини – 1бр
 • Арки за създаване на мостове и завишения- 2бр
 • Стикери за украса – 1 лист
 • Упътване за употреба

  

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Fantastic Tracks 220 pcs - детска писта с колички
 | 
Децата я обожават! А докато те се занимават, аз мога да почета книга!
Изпратете ни запитване: