Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Fantastic Tracks Super Loop - светеща писта с лупинги

Кат. номер: SH000338

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

По местата! Готови!..Старт!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

По местата! Готови!..Старт! 

Очаква ви най-страхотното състезателно парти!

Fantastic Tracks Super Loop е писта от ново поколение, най- новата и усъвършенствана писта от продуктите на Fantastic Tracks. Вече можете да променяте пистата - като форма и вид, дори по време на състезанието! С невероятната технология за свързване на модулите, огъвате, завивате и местите пистата във всички посоки.

Сбъднете детските мечти със състезателната писта Fantastic Tracks Super Loop. Новото поколение  включва в комплекта и и две допълнителни лупинги, както и  специална кола с три LED фара.

Специалният гъвкав материал, от който са изработени модулите, дава възможност на децата да развият въображението си и да конструират пистата по различен и уникален начин всеки път. Можеш да направиш свои маршрути, и след това да ги променяш бързо и лесно!

 Състезанието винаги ще бъде различно! С Fantastic Tracks Super Loop можете да играете и да се състезавате какт през деня, так и през нощта. Материалът на модулите не само дава възможност за разнообразие на формата на пистата, но и свети на тъмно. И за още повече забавление- състезателаната кола осветява трасето с 3 LED осветяващи фара!

В комплекта на новата писта Fantastic Tracks Super Loop са включени много нови части: мостове, места за обръщане, асансьори, кръстовища, както и прекъсвачи.

Превърнете играта в истинско професионално състезание! Fantastic Tracks Super Loop дава възможност децата ви да развият своята креативност и творческа  мисъл, да усетят силата на състезателния дух, и преди всичко, да се забавляват! Пефектният начин да замените мобилните смарт устройства и компютрите.

 

Защо Fantastic Tracks Super Loop е най- доброто решение за подарък на вашто дете?

  • сглобявате я за секунди, играете с часове
  • свети в тъмното
  • лесна за монтаж
  • колите имат 3 осветяващи LED фара  
  • в комплекта са включени много нови части, които правят състезанието още по- забавно
  • възможност за персонализирано сглобяване, огъване и въртен

 

Комплектът включва:

  • Писта Fantastic Tracks Super Loop – 137 части
  • Лупинги – 2бр
  • Състезателна кола с 3 LED фара- 1бр

 

Промоционалното намаление е валидно до 20.10.2019г. или до изчерпване на наличното количество.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: