Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Fattache - хранителна добавка за поддържане на телесното тегло

Кат. номер: Z000619

(1 отзива)

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Искаш да свалиш излишните килограми?
Да подобриш метаболизма си?
Да намалиш натрупаните мазнини в тялото си?

Fattache капсули може да ти помогне да поддържаш нормално телесно тегло по естествен, безопасен и ефективен начин!

Световната здравна организация дефинира затлъстяването и наднорменото тегло като прекомерно натрупване на мазнини. А мазнините причиняват не само затлъстяване, но и много здравословни проблеми. Повишават холестерола и триглицеридите и причиняват сърдечносъдови проблеми.

Защо да рискуваш да повишиш нивата на холестерола си? Fattache капсули може да ти помогне да намалиш този риск.

Fattache капсули е чудесен продукт, защото влияе директно върху причината за затлъстяване, а именно - това, с което се храним. Когато хапнем нещо мазно, тялото складира мазнините на най-нежеланите места: по ханша, по дупето, по бедрата и ръцете, навсякъде.

Знаеш ли от кои храни се пълнее?

От мазните! Мазнината достига стомаха и се складира в тялото. Натрупва се по корема, бедрата и ханша! Fattache капсули e продукт, който обгръща мазнините от храната и ги изхвърля чрез храносмилателния процес.

Как действа Fattache?

Когато приемаме мазни храни, мазнините обикновено се задържат в тялото ни. Но благодарение на Fattache капсули, натрупаните мазнини се изхвърлят от тялото с естествения процес на храносмилане. Резултата е прием на по-малко калории, поддържане на нормално тегло и по-добър метаболизъм!

Ще се чувстваш сит. Fattache блокира мазнините от храната, която приемаме, изолира ги, обгръща ги в капсула и ги изхвърля от тялото. Обикновено тези мазнини се абсорбират от организма, но благодарение на Fattache капсули, те ще бъдат изхвърлени по естетсвен начин чрез храносмилателната система.

По-малкото калории ще доведат до по-лесно премахване на излишните килограми.

Не рискувай да се окажеш с висок холестерол! С Fattache капсули е лесно да поемеш контрола в твои ръце.

Калориите, които приемаш са по-малко, за да може да премахнеш излишните килограми по-лесно. Патентованата формула е доказана с две клинични проучвания на представителна извадка от хора. Fattache се продава в над 70 страни и са изкупени над 10 милиона опаковки.

Преборете се с наднорменото тегло без упражнения, диета или усилия, безопасно. Fattache е безопасен продукт с патентована формула и клинично доказани резултати.

Fattache e хранителна добавка с живовляк, хитозан и биотин.

  • Живовлякът допринася за нормалната перисталтика на червата и храносмилането. Народната медицина го препоръчва и при киселини в стомаха, оригване, чернодробни проблеми, газове.

  • Хитозанът ефективно понижава "лошия“ холестерол и триглециридите в кръвта ни и повишава количеството на "добрия" холестерол. Също така повишава цялостния метаболизъм и се отличава с висока свързваща активност за тежки метали, токсични вещества и субстанции и отстраняването им от организма.

  • Биотинът е енергия за тялото. Когато организмът приема храни, източници на белтъци, въглехидрати, той е отговорен за превръщането им в енергия за тялото.

Fattache ти помага да поддържаш нормално телесно тегло и да подобриш метаболизма си!

Продуктът е клинично тестван.

Дозировка: 2 до 4 капсули 15 до 30 минути преди хранене.

Вземете две до четири капсули, ако вашата храна е с високо съдържание на мазнини. Ако приемате храна с ниско съдържание на мазнини, трябва да приемате една до две капсули. Няма нужда да приемате капсула, ако храната ви не съдържа никакви мазнини.

Хранителна информация

състав

1 капсула

4 капсули

8 капсули

Живовляк

400mg

1.600mg

3.200mg

Хитозан

50mg

200mg

400mg

Витамин С

10mg

40mg

80mg

 

 

(50% ПДД*)

(100% ПДД*)

Биотин (В7)

0.00625mg

0.025mg

0.050mg

 

 

(50% ПДД*)

(100% ПДД*)

* ПДД - Препоръчителна дневна доза


Препоръчителна дневна доза до 8 капсули. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на разнообразната и балансирана храна.

Опаковката съдържа 180 капсули.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Fattache - хранителна добавка за поддържане на телесното тегло
 | 
Признавам си, че не вярвам много на тези продукти за отслабване, защото никога не са имали ефект върху моето тяло, но с този наистиня успях да сваля 5кг.
Изпратете ни запитване: