Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Fitmix®

Кат. номер: s_63

139,00 лв.
Купи на лизинг

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Блендер с назъбени остриета

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Невероятният  блендер с революционни назъбени остриета

Край на инстантните супи, консервирани сокове и скъпи смутита. Спестете пари и направете нещо за здравето си.

FitMix e невероятният  блендер с революционни назъбени остриета. Мощен като циклон, той пулверизира важните витамини и фибри в плодовете и зеленчуците и ги превръща в течност. Идеален за сокове, смутита и енергизиращи нектари с мюсли. Натурално и здравословно. Без химикали. Дори зеленчукови супи, сладоледи и вкусни десерти могат да бъдат направени за секунди.

Защо да купувате скъпи хранителни добавки от аптеката? С FitMix ще получите всички здравословни вещества направо от природата. Ще получите ежедневната си доза здраве и жизненост. Топли супи, пресни сокове, смутите и десертни кремове - натурални и здравословни, приготвени за секунди с Вашия партньор за здравословно хранене – FitMix!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Само сега получавате и удобния mini-blender, който отделно  би ви струвал 50лв., но сега ще бъде напълно безплатен като ПОДАРЪК към Вашия FitMix. Тази многофункционална приставка кълца билки, стърже сирене и смила кафе до съвършенство.

Характеристики:

  • 4 висококачествени назъбени остриета от серията „Пираня“ с 18.000 оборота/минута;
  • Мощен 600 W мотор;
  • 2 скорости + функция „пулсация“;
  • Топлоустойчива кана от нечуплив поликарбонат;
  • 1.5 L вместимост;
  • Силиконови крачета за стабилност;
  • Капаче за добавяне на подправки;
  • Мерителна чаша;
  • Чучурче за наливане без цапане;
  • Бутало за лед за стегнат и копринен сладолед;


Тегло: 1.9 кг

Размери: 17 х 25,4 х 45 см


ПОДАРЪК: многофункционална приставка „Мини Блендер“, която кълца билки, стърже сирене и мели кафе - необходимост за всяка кухня.

Бъдете здрави и пълни енергия с „Фитмикс” – вашия здравословен, ежедневен партньор.Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: