Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Total Crunch

Кат. номер: s_27

Regular Price: 199,00 лв.

Special Price 179,10 лв.

Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Професионален фитнес уред с хидравлично съпротивление

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Искате да се стегнете и да елиминирате веднъж завинаги “онези 5 килограма”? За да тренирате цялото тяло обаче трябва да се подложите на дълга тренировка със смяна на куп уреди, а и посещенията на фитнес залата не са безплатни.

Съществува обаче уред, който променя правилата на играта, като работи върху всички мускули с едно мултифункционално движение, при това в уюта на собствения ви дом. Total Crunch е вашето решение за стегнати бицепси, крака, ръце, гръб, рамене и корем - тренирате всички тези зони едновременно!

За разлика от традиционните фитнес уреди с тежести, Total Crunch разчита на хидравликата. При тренировка от този тип, съпротивлението зависи изцяло от скоростта ви - колкото по-бързо се движите, толкова по-силно е то. Това на практика означава, че с един уред натоварвате едновременно два противоположни мускула, а интензивността на тренировката постепенно се покачва, докато достигнете желания сърдечен пулс. Именно по тази причина хидравличната резистентност позволява уникална комбинация от кардио активност и упражнения за мускулна сила.
                                         

Освен това не е необходимо да имате силна мускулатура, за да започнете да тренирате с хидравличен уред. Благодарение на съпротивлението, интензивността се регулира според индивидуалните възможности - както за добре тренираните жени и мъже, така и за тези от вас, на които им липсва предварителна физическа подготовка. Това прави Total Crunch идеален за начинаещи фитнес ентусиасти!

Благодарение на хидравличната технология, не е нужно да сменяте тежести. Единственото, което трябва да направите, за да увеличите съпротивлението, докато тренирате с Total Crunch, е да промените положението на краката си. Нужни са само по 15 минути на ден, за да се радвате съвсем скоро на така мечтаното оформено и тонизирано тяло!

Предимства на Total Crunch:

  • Едно единствено и лесно за изпълнение движение, което може да се изпълнява от всеки, независимо от физическата подготовка;
  • Мултифункционален уред за тренировка и оформяне на бедра, ръце, крака, рамене и корем;
  • 2 нива на хидравлично съпротивление;
  • Сгъваем и лесен за съхранение.

Промоционалното предложение е валидно до 31.05.2019г 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: