Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Flash Car - количка с дистанционно

Кат. номер: SH000345

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Игрите на Вашите деца преминават в друга Галактика с революционната

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Игрите на Вашите деца преминават в друга Галактика с революционната  автоматична количка Flashcar.

Скучните игри на пода се заменят с екстремна и луда надпревара в цялата стая. Количката Flashcar се пренася за секунди на тавана на стаята, по стъклената повърност на прозорците Ви и по всичките стени, благодарение на въздушната технология.

Вашето дете ще се пренесе на пистата на Формула 1 и то у дома, а забавленията са гарантирани .

Без притеснение от шум и врява! Благодарение на иновативната въздушна технология се наслаждавате на почивката докато сте близо до децата си.

Характеристики:

  • Революционна въздушна технология – количките на Вашите деца вече не са скучни и еднообразни. Специално разработената въздушна технология позволява на Вашето дете безопасно да управлява своята Flashcar
  • Лесно управление – с практичното дистанционно всеки член на семейството може да управлява и насочва количката

Комплектът включва:

  • 1 количка
  • 1 дистанционно
  • 1 USB зарядно

*Работи с 3 батерии АА, които не са включени в комплекта.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Последно разглеждани:
Изпратете ни запитване: