Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Instant Magic Cover

Кат. номер: s_56

59,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Комплект фон дьо тен за прикриване на кожни несъвършенства

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Петна, тъмни кръгове, пъпки, белези, пигментация или други несъвършенства по кожата?!

 Instant Magic Cover - решението за всичко това - професионален фон дьо тен с изключително покритие. Консистенцията му е лека, а същевременно осигурява пълно покритие и невероятен резултат.

 

Как се използва?

Комплектът Instant Magic Cover включва 2 цвята – светъл и тъмен. Просто смесете по малко количество от двата цвята върху ръката си и направете нюансът, който пасва перфектно на Вашата кожа. След това нанесете Instant Magic Cover върху несъвършенства, които искате да заличите. Нанася се лесно, размазва се равномерно и Вие получавате безупречни и сияйни резултати. Всички недостатъци са покрити и заличени, незабавно!


Фон дьо тен за проблемна кожа 

Каква е тайната?

Просто е. Instant Magic Cover съдържа 40% пигмент в състава си, за разлика от традиционните фон дьо тен-и, които съдържат около 8%. A пигментите са група вещества, отговорни за оцветяването на тъканите чрез селективно поглъщане на светлина. Благодарение на уникалния състав на Instant Magic Cover ще скриете всички недостатъци и несъвършенства незабавно!  

Какво го прави по-различен?

С този фон дьо тен получавате изключително покритие и естествен вид, който ще се запази през целия ден! Instant Magic Cover е ефективния начин за заличаване на всички Ваши несъвършенства по кожата! Резултатите са невероятни, но по-важно е, че са мигновени! Веднъж след като го пробвате, няма да можете без него! Без значение дали Ви притесняват петна, пъпки, петна от слънцето, родилни петна, розацея, пигментация или татуировки, за всичко можете да разчитате на Вашият Instant Magic Cover!

Всяка жена заслужава да върне загубеното си самочувствие, нали? Направете го сега по лесен и достъпен начин с Instant Magic Cover – революционен фон дьо тен с лека консистенция, но силна покривност. Не е ли това, което винаги сте търсили?! Не чакайте повече и си подарете перфектния цвят и вид на лицето, за какъвто винаги сте мечтали. Сбогувайте се с несъвършенствата, които провалят живота Ви. Instant Magic Cover е истинска революция в козметичните продукти, която не трябва да пропускате.

Комплектът включва:

  • 1 х 30ml тубичка тъмен цвят
  • 1 х 30ml тубичка светъл цвят
  • 1 х гъбичка за нанасяне
  • 1 х чантичка за съхранение и пренасяне
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: