Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

FruitiFree-z - Уред за домашен здравословен сладолед

Кат. номер: ab-s_181

109,00 лв.

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Превръща обикновените замразени плодове във вкусен и здравословен сладоледен десерт

Виж пълното описание
Описание и характеристики

 FruitiFree-z е иновативен уред за сладолед, който прави за секунди 100% естествен, гладък крем сладолед от замразени плодове. Той превръща обикновените замразени плодове във вкусен и здравословен сладоледен десерт без допълнителна захар, мазнини, химикали или калории, съдържащи се в традиционните десерти. Използвайки пресни плодове като основна съставка, десертите с Fruitifree-z са вкусни точно като любимия ви сладолед и те всъщност са полезни за вас!


Питате се дали Fruitifree-z наистина е по-здравословен от сладолед?

Да! Fruitifree-z е по-здравословен вариант от сладолед по редица причини. Ето и няколко от тях:

  • Сладоледът Fruitifree-z се прави само с плодове. Няма добавена захар, сметана или други млечни продукти, добавени към тази вкусна наслада.
  • Десертите, направени с Fruitifree-z са без съдържание на холестерин, докато сладоледът може да съдържа над 80 мг холестерин в порция.
  • Десертите с Fruitifree-z съдържат фибри, витамини и други полезни съставки.


Колко калории и грама мазнини има в порция Fruitifree-z?

Чаша сладолед, приготвен с Fruitifree-z съдържа 200 здравословни калории, за разлика от някои марки сладолед, които лесно могат да надхвърлят 400 калории в една порция.

Сладоледът, направен с Frutifree-z не съдържа мазнини. Обикновено порция сладолед се състои от 23 грама мазнини в една чаша.

Fruitifree-е компактен и лек, лесен за употреба и почистване уред, с който децата могат да си направят свои собствени плодови сладоледи само за секунди. Вече имате здравословно приготвени десерти за вашите деца!


Комплектът включва:

  • Уред за домашен сладолед FruitiFree-z
  • 2 броя FruitiFree-Z  цилиндрични конуси за сладолед
  • Рецепти за плодов сладолед

 

Мощност 160 WДоставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: