Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Futura Dream Pillow- възглавница

Кат. номер: ZD000762

(1 отзива)

Regular Price: 99,00 лв.

Special Price 69,30 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Често ви се случва да се въртите и мятате в леглото по цели нощи?

Трудно си намирате удобна поза за спокоен сън?

Просто не можете да спите повече с тази ужасна възглавница!

Крайно време е да оставите безсънните нощи в миналото!

 

Futura Dream е удивителна първокласна възглавница от виско- еластична пяна, изработена с най-съвременни материали, за да ви помогне да се насладите на качествен сън.

Пяната на НАСА

Първоначално разработена за космическа програма, виско-еластичната пяна има уникални свойства. Тя следва контурите на тялото под въздействието на натиск и топлина и след като натискът се преустанови, се връща в първоначалната си форма.

100% виско-еластична пяна

Количеството на виско-еластичната смес в пяната определя нейната плътност. Пяната с висока плътност се характеризира с висока функционалност, комфортна твърдост и издръжливост.

На пазара има много възглавници от пяна, но не всички са практични и издръжливи. Някои са направени от виско-еластична пяна с ниска плътност. На всичкото отгоре част от производителите смесват виско-еластичното съединение с евтини материали, които нямат подобни свойства.

Възглавницата Future Dream е изработена от чиста 100% виско-еластична пяна, без примеси. Осигурява твърда опора, докато внимателно се приспособява, за да задоволи нуждите ви.

Естествена позиция на тялото

Повечето проблеми във врата, гърба и мускулите са в следствие на неправилно положение на тялото по време на сън. Стабилната опора по време на сън е от съществено значение, за да спите спокойно и за да бъде гръбначният ви стълб в правилна позиция, за намаляване на напрежението в мускулите. Евтините възглавници от нискокачествена пяна няма да следват контурите на тялото ви и няма да са достатъчно твърди. Няма да оказват достатъчна опора на главата, вследствие на което гръбначния ви стълб няма да е прав и може да получите болка в шията и гърба, с дългосрочни последици за здравето ви.

Благодарение на уникалната CosyPUR полиуретанова материя, известна с изключителната си еластичност, Futura Dream предоставя идеалния баланс между твърдост и мекота.

ниска плътност   висока плътност

 

Ергономичен дизайн

Възглавницата Futura Dream осигурява стабилна опора благодарение на качеството на виско-еластичната пяна с висока плътност и на ергономичния си дизайн със заоблени ръбове, които следват контурите на главата и гръбнака ви и го поддържат изправен.

 

обикновена възглавница                                  Futura Dream

И още...

Възглавница Futura Dream пристига при вас с ПОДАРЪК-   бамбукова калъфка Futura Bamboo.

Изработенa от естествена целулозна бамбукова нишка, калъфката на възглавница Futura Dream е изключително мека, дишаща и ви държи хладно през лятото и топло през зимата. Също така е антибактериална и хипоалергична.

Ще се чувствате комфортно и ще спите по-добре от всякога.

 

Futura Dream:

- Възглавница от 100% висококачествена виско- еластична пяна

- Произведена в Европа

- Тяло от пяна с висока плътност

- Поддържа гръбнака изправен

- С перфектна адаптивност и твърдост

- Бамбукова калъфка - Подарък

- Размер 60 х 40

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Futura Dream Pillow- възглавница
 | 
Много е удобна, взех за мен и мъжа ми и двамата вече спим по-спокойно вечер.
Изпратете ни запитване: