Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Glow Bright Festive Light - лазер за украса

Кат. номер: SH000350

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Революционен нов продукт, който с лекота прожектира празнична забава през цялата година

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Революционен нов продукт, който с лекота прожектира празнична забава през цялата година. Glow Bright Festive Light е най-лесния начин да преобразите дома си за цветно празненство.

Glow Bright Festive Light прожектира анимирано празнично щастие върху повърхност по ваш избор, вътре или вън, в 6 различни празнични мотива - Празник, Коледа, Хелоуин, Зима, Лято и Нова година.

Тайната се крие в мощна LED светлина с фокус лещи, гарантиращи яркост и комбинирани с вътрешен въртящ се механизъм.

  • Разполага с таймер, изключва се автоматично след осем часа
  • Може да празнувате целогодишно с шестте мотива
  • Поставя се лесно и работи както у дома, така и навън
  • Спестява време и пари

Управлявате с дистанционно и устойчив статив за поставяне у дома, напълно безплатнo.

Пренесете празненството у дома и се възползвайте от тази изключителна оферта! Озарете дома си с повод и без повод. Създайте празнично настроение, уют и забава.

Комплектът включва:

  • Лазерен LED прожектор
  • Статив за поставяне у дома
  • Статив за забиване в земята
  • 6 сменяеми светлинни дискове за Коледа, Хелоуин, зима, лято и Честита нова година.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: