Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Glow Bright Laser Light

Кат. номер: ab-s_106

119,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Лазер за украса на интериора и екстериора на дома

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Glow Bright Laser Light  е прожектор, който ще превърне интериора и екстериора на дома Ви в едно вълшебно място.

Как работи Glow Bright Laser Light?

Единственото, което трябва да направите е да поставите LED лазера на желаното място от Вас и да го включите към контакта и стаята ще бъде озарена от хиляди светлини и ще придаде истинска празнична атмосфера.

Glow Bright Laser Light е смарт уред и благодарение на вградения сензор ще работи само, когато около него е тъмно. Лазерът има изключително ниска консумация на ток, само 5W - сметката за електроенергия ще остане ниска и през празниците.

Какво включва комплектът?

  • Лазерно устройство
  • Вграден сензор за светлина и автоматично изключване
  • Дистанционно с избор на 9 различни програми
  • Поставка за употреба на открито
  • Трипод поставка за употреба на закрито

Каква площ покрива Glow Bright Laser Light ?

Glow Bright Laser Light PRO може да покрие площ до 300 кв.м. Може да изберете програми с 1 или 2 цвята, статични или движещи се светлини.

Glow Bright Laser Light PRO се управлява удобно от включеното в комплекта дистанционно управление.

 Озарете дома си с повод и без повод. Създайте празнично настроение, уют и забава с Glow Bright Laser Light.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: