Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

GourmetMaxx Popcorn Maker&Chocolate Fountain - мултифункционален уред

Кат. номер: ZD000355

Regular Price: 159,00 лв.

Special Price 111,30 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Машина  2-в-1 за пуканки  и шоколадов фонтан от GOURMETmaxx

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Машина  2-в-1 за пуканки  и шоколадов фонтан от GOURMETmaxx 

Иновативна и единствена по рода си 2-в-1 машина, която произвежда хрупкави пуканки и шоколадов фонтан, който позволява топъл, разтопен шоколад да тече по различни етажи.

С машината за пуканки с шоколадов фонтан „GOURMETmaxx” ще заситите вкусовите рецептори на цялото си семейство и приятели.

Със стилен дизайн в ретро вид, тази машина ще приготви бързо и лесно, специално за Вас, хрупкави пуканки за приятна кино вечер на дивана, както и шоколадови плодове, сладкиши за рождения ден на децата и други специални поводи.

Пуканките се произвеждат чрез циркулация на горещия въздух и без масло. По този начин те остават идеално хрупкави, без лепкава консистенция. И няма никакво значение дали предпочитате сладки или солени, винаги ще бъдат идеално хрупкави и вкусни.

И накрая, ще си доставите истинско гурме изживяване като прекарате току що приготвените топли пуканки под течащия шоколад на шоколадовия фонтан! Разбира се, той е също толкова подходящ за плодове, сладкиши, глазури, граница е единствено Вашето въображение!

Двете функции на машината могат да се използват едновременно или поотделно.

 

Характеристики

  • Материал: ABS, неръждаема стомана
  • Размери (Д x Ш x В): 31 x 16 x 30 см
  • Дължина на кабела: 95 см
  • Мощност: 220-240 V, 50/60 Hz, 1200 W

 

Продукт, произведен в Германия!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: