Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Green Fabric Cover - мериносова завивка

Кат. номер: ZD000363

129,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

      Двулицева завивка с италианска мериносова вълна и луксозен плат Алое Вера  

  Green Fabric е българска компания с дългогодишно присъствие на местния пазар, предлагаща матраци, масажиращи матраци, топ матраци, подматрачни рамки, завивки и възглавници. За здравословния и пълноценен сън не само матрака е от значение, но и завивката, с която спим.

Двулицева мериносовата завивка е създадена от италианска мериносова вълна от най-висок клас   600 Green, която поддържа телесната температура и подобрява кръвообращението.

От години мериносовата вълна е позната със своите естествени хипо- и антиалергични свойства, което я прави подходяща за всички сезони и всички възрасти.

Благодарение на свойствата на пълнежа, двулицевата мериносова завивка с Алое Вера от Green Fabric осигурява здравословен микроклимат в леглото и лесна поддръжка.

Комфортът и удобството, които създава са чувство, което всяко тяло търси.

Пухкава, мека и удобна за зимните студени нощи. Лятната страна на завивката е създадена от луксозен плат Алое Вера   стилен и комфортен

Както знаете Алое Верата притежава антибактериални, антивирусни и антигъбични свойства, които укрепват имунната система и спомагат за прочистването на организма. Микрофибърът е със специална обработка с Aloe Vera за изключителна лекота и мекота, което го прави подходящ за хора с чувствителна кожа.

С естествения си бял цвят и атрактивния си дизайн ще превърне вашата спалня в любимо и уютно място. 

Истински невероятен подарък за Вас и Вашите близки!

Характеристики:

  • Размер 130/200
  • Зимна страна - италианска мериносова вълна клас 600
  • Лятна страна - висококачествен плат Алое Вера
  • Пълнеж   вата
  • Произведена в България
  • Завивката се доставя в здрава предпазна опаковка
  • Попитайте нашите оператори за завивка по индивидуални размери
  • Гаранция: 2 години

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: