Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Gymform AB Celerate - фитнес уред

Кат. номер: SH0001201

329,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Тренировката от вкъщи е трудна, а когато всички фитнес и спортни центрове са затворени, става почти неизпълнима! Ab Celerate е перфектното оборудване за тренировка на цялото тяло с регулируемо съпротивление, което ви дава невероятни резултати, всичко това от уюта на дома!

Ab Celerate е ново поколение система за тренировки 6 в 1, която ви позволява да упражнявате удобно и безопасно с всички мускулни групи за цялостна тренировка на тялото.  

  • Подходящ за всички възрасти, идеален за всеки, който иска да влезе във форма бързо и лесно!
  • 6 нива за различна степен на натовареност
  • Поддържа тонуса и добрата форма
  • Можете да изберете сами интензивността на тренировката, спрямо вашите нужди и ниво на напредналост
  • Регулируем наклон до 180 °
  • Възможност за завъртане на седалката

 

Иновативна система 6 в 1 за оформяне на корема!

Седалката се движи във всички посоки, така че можете да изпълнявате основните базови упражнения, които обикновено правите във фитнеса, като крънчове, повдигане на крака и руско усукване (руски туист).

Физическата активност е жизненоважна за нашето физическо и психическо здраве. Ab Celerate ви поддържа здрави и тонизирани от дома ви с минимални усилия. "Здрав дух, здраво тяло!"

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: