Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

H2O Steam Fx Pro - парочистачка

Кат. номер: ZD000371

Regular Price: 169,00 лв.

Special Price 139,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Системата за почистване с пара на H2O SteamFX Pro лесно се преобразува от мощен парен моп в удобна ръчна парочистачка! Можете да почистите и  дезинфекцирате всяко кътче в дома, без употребата на вредни препарати и химически продукти.

Преобразува се за секунди в мощен почистващ моп!

  • Загрява до 120 градуса за по-малко от 30 секунди
  • Почиства, ароматизира и дезинфекцира до 99% от бактериите, без вредни химикали
  • Почиства и полира твърда дървесина, плочки, балатум, ламинат
  • Почиства и ароматизира килимите
  • Идеален за бързо почистване в цялата къща, при разливане на течности, петна от домашните любимци, замърсени фуги, застояла мръсотия
  • МОже да се използва за гладене и дезинфекция на  дрехи, тъкани, завеси и др.
  • Освежава вашия матрак, диван или спално бельо, спомага за елиминирането на дървеници
  • Олекотен дизайн
  • Лесна за транспорт и маневриране

 

Включени аксесоари:

1. Дълга дюза

2. Наклонена дюза

3. Кръгла четка

4. Приставка за облекло

5. Приставка за прозорци

6. Кърпа за дрехи

7. Плат за почистване на прозорци

8. Моп

9. Тръби за удължаване на Moп

10. Микрофибър плат за мопа

11. Плъзгач за килими

За разлика от обемистите мопове и кофите, пълни с вода, H2O SteamFX Pro 5 в 1 ръчна система за почистване с пара е супер лека! Идеална за всяка стая в къщата и помага да се дезинфекцира, ароматизира и почисти всяка повърхност в дома ви само с помощта на мощна пара!

Осигурете си безупречно почистване, като добавите към покупката си и допълнителни аксесоари за H2O SteamFX Pro! За повече информация, попитайте нашите оператори.

Технически характеристики:

Захранване: 120V-230V – 50/60HZ

Мощност: 1200W/1300W (120V-/230V)

Вместимост на резервоара: 320мл

Температура: 120°

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: