Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Handy Lux Light Ball - безжична LED лампа

Кат. номер: ZD0001122

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Гъвкава, въртяща се на 360 градуса LED светлинна топка, универсално приложима, можете да я сложите навсякъде!

  • Безжична и изключително лека
  • Възможност за завъртане на 360 градуса
  • С практичен сензор за движение
  • Може да се използва като фенер- компактна и удобна
  • Магнитна - захваща към всички метални повърхности
  • Безопасна повърхност на допир - лампата никога не се нагрява
  • Перфектна за безжично осветление на труднодостъпни места
  • Изключително лека - тежи САМО 0,28кг

HandyLux LightBall има и практичен сензор за движение. При избор на автоматичната функция, лампата се задейства при движение покрай нея.

Може да я използвате като елегантен, автоматичен източник на светлина по всяко време! В тъмния коридор, в тъмното мазе, навън в гаража или на тавана.

Технологията Safe Touch гарантира вашата безопасност при допир с лампата, тя никога не се нагрява - дори при 24-часова непрекъсната работа.

Употреба: Много опции за монтаж, дори без пробиване и завинтване, идеална за осветяване на стълби, антре, шкаф, мазе и много други.

Съдържание: 2 x HandyLux Light Light LED Power Light

Технически характеристики:
Тегло: (0,28 кг)
Височина на лампата: 6см, диаметър: 7см
Височина на скобата: 2см, диаметър: 7,5см
Работи с батерии: 3 x AAA 1,5V (не са включени в комплекта)

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Последно разглеждани:
Изпратете ни запитване: