Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

GourmetMaxx LED Kettle

Кат. номер: ab-s_35

99,00 лв.

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Кана за загряване на вода

Виж пълното описание
Описание и характеристики

GourmetMaxx LED Kettle е стъклена кана с впечатляващ модерен дизайн и интелигентно лед цветово кодиране. В зависимост от нуждите Ви, можете да избирате от 5 температурни нива от 60 до 100 градуса. Лед осветлението индикира избраното от Вас температурно ниво, като всяко ниво има различен цвят. Благодарение на загряването, прецизно индикирано от цветното лед осветление, вие ще имате винаги „правилно загрята вода“ за Вашето кафе, чай, инстатнтна супа и др., това ще Ви спести време и енергия. GourmetMaxx LED Kettle е оборудвана с автоматично изключване от прегряване и кабел въртящ се на 360 градуса според нуждите Ви.

Предимства:

  • Прецизно затопляне и цветен дизайн
  • Дисплей показващ температурата на водата
  • 5 температурни настройки от 60 до 100 градуса
  • Лед осветление индикиращо всяко температурно ниво
  • Капацитет 1,8 литра
  • Автоматично изключване и суха защита
  • Кабел въртящ се на 160 градуса


Технически характеристики:

  • Материал стъкло и неръждаема стомана
  • Размери: 22,2 х 16 х 24,3 см
  • Мощност: 220-240 VAC, 50 Hz, макс. 2200 Watt


Уреда може да се използва само за затопляне на вода, не за затопляне на мляко и други течности.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: