Kolbex - хранителна добавка

В наличност
SKU
Z0001349
29,90 лв. 39,90 лв.
(-25%)
28,41 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-25%

Подобрете вашата мобилност поддържайте здравето на вашите стави!

Нова и усъвършенствана формула с екстракт от охлювен протеин, пчелно млечице, екстракт от корен от куркума (Curcuma), цинк, витамини C и B6. Капсулите Kolbex са иновативна комбинация от Helix aspersa – протеин от охлюв, Royalactin – протеин от пчелно млечице и растителни екстракти с четири жизненно – важни витамини за здрави стави и прешлени. Подобрената формула на Kolbex е уникална, тъй като е обогатена с компоненти като колаген, микроелементи и гликоаминогликани, които дават впечатляващи резултати.

Екстракт от охлювен протеин

Екстрактът от охлювен протеин в Kolbex улеснява храносмилането и усвояването на останалите активни съставки на капсулата. Охлювеният протеин улеснява поддържането на здрави кости, хрющяли и стави. Алантоинът, съдържащ се в охлювения секрет спомага възстановяването на еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите.

Корен от куркума на прах (Curcuma Longa)

Коренът на куркума на прах - допринася за защитата, здравето и гъвкавостта на ставите и костите. В допълнение, куркумата се счита за естествено противовъзпалително средство, което помага за естествено облекчаване на болки в ставите и мускулите.

Пчелно млечице

Пчелното млечице подпомага изграждането на здрави кости.

Пчелното млечице също така подобрява производството на колаген, който е основен структурен протеин, който тялото произвежда за костите, сухожилията и хрущялите и следователно е много важен за правилното им функциониране.

Витамин С

Витамин С е доказана съставка, която допринася за нормалното образуване на колаген в тялото, основен структурен протеин, за ефективното функциониране на хрущялите, костите и кръвоносните съдове. Витамин С има допълнителна роля за нормалното функциониране на нервната система и за намаляване на умората, и допринася за правилното функциониране на имунната система срещу инфекции.

Витамин B6

Допринася за нормалния енергиен метаболизъм и помага за намаляване на умората и изтощението. Витамин В6 спомага за нормалното функциониране на нервната система, имунната система и регулирането на хормоналната активност.

Цинк

Цинкът допринася за поддържането на костите в нормално и здраво състояние, като същевременно спомага добрата функция на имунната система.

 

Състав/1 капсула

  • Екстракт от охлювен протеин: 50 mg
  • Корен от куркума на прах (Curcuma): 100 mg
  • Пчелно млечице: 100 mg
  • Витамин C: 20 mg (25% NRV*)
  • Витамин B6: 1,4 mg (100% NRV*)
  • Цинк: 10 mg (100% NRV*)

 *NRV: Референтна хранителна стойност

 

Този продукт е хранителна добавка. Внимателно прочетете информацията върху опаковката.

 

Произведено в Испания

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула/ден

Нетно тегло: 19.5g , 30 капсули

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Kolbex - хранителна добавка

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също