Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Комплект четки за циклонна супер метла Starlyf Cyclonic Broom

Кат. номер: ab-s_133

9,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Хоризонтални задържащи четки

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Вече се убедихте от първо лице в несравнимите качества на Starlyf Cyclonic Broom? Не забравяйте, че за да гарантирате дълготрайния живот на вашата циклонна супер метла, е изключително важно да сменяте четките ѝ след дълъг период на употреба, тъй като косъмчетата се износват. По този начин ще си гарантирате винаги перфектна ефективност - като на чисто нова метла!


Тайната на хоризонталните задържащи четки се крие в уникалната технология Sweepstorm Triple Brush. Те придърпват сметта в канала по средата, където четката валяк веднага я вкарва в закрития контейнер. Мръсотия, прах, боклуци - нищо не може да се скрие от Starlyf Cyclonic Broom. Метлата е толкова е бърза, че чистенето отнема буквално секунди, а контейнерът побира изумително голямо количество отпадъци.

Трите четки на Starlyf Cyclonic Broom имат силата на циклон, който улавя и най-трудните за събиране боклуци - парченца стъкло, обелки от зеленчуци, мокър ориз, лед, захар и котешка тоалетна. Справят се за нула време с всички повърхности във вашия дом - ламинат, линолеум, твърда дървена настилка, винил и плочки, като почистват дори фугите! Четките обират без проблем мръсотията по ръбовете и стените. Най-недостъпните ъгълчета също нямат шанс пред тази супер метла.

Starlyf Cyclonic Broom ви гарантира винаги перфектен и бърз резултат. Доверете се на технологията, за да се наслаждавате заедно с най-близките си на винаги чист и уютен дом - важна предпоставка за здравето на семейството ви!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: