Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Комплект тави за печене Royalty Line Copper- 3 части

Кат. номер: ab-RL-MC3COPPER

54,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Комплект тави за печене

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Благодарение на мраморната повърхност на тавите за печене Royalty Line Copper ще спестите енергия и време, прекарано в кухнята.
Благодарение на отличната си топлопроводимост, топлината се разпределя равномерно по цялата повърхност.
Антибактериалното мраморно- керамично покритие на Royalty Line Copper не променя вкуса или аромата на храната. Мраморната повърхност е направена по екологосъобразен начин, така че храната ви остава пълна с витамини и хранителни вещества.
Ергономичния дизайн на подвижните силиконови дръжки на тавите за печене Royalty Line Copper увеличава максимално комфорта, стабилността и безопасността.

Характеристики:

 • Антибактериално мраморно незалепващо покритие
 • Удобни и подвижни „студени“ силиконови дръжки
 • Ергономичен дизайн
 • Бърза и лесна употреба
 • Подходящи за всички видове фурни
 • Максимална температура: до 230℃
 • Лесно почистване и измиване
 • Подходящи за съдомиялна машина


Комплектът включва:

 • 1 брой тава за печене с размери: 46 x 29.57 x 4.8 cm
 • 1 брой тава за печене с размери: 40.5 x 27 x 4.8 cm
 • 1 брой тава за печене с размери: 36 x 23 x 4.8 cm
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: