Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Comfortisse Posture

Кат. номер: s_14

49,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Коригиращ олекотен колан за изправяне на стойката

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Всеки път, когато се погледнете в огледалото, си казвате “Изправи се”, но само минута по-късно ежедневието ви понася и несъзнателно се връщате към приведено положение. А знаете ли, че неправилната стойка е главен виновник за редица проблеми, които тормозят здравето ви - изкривяване на врата, силни болки и напрежение, свити рамене, изкривен гръбначен стълб и дори изпъкнал корем!

Познати симптоми, нали? Спокойно, не всичко в борбата с неправилната позиция е изгубено. Съвременните технологии идват на помощ, за да може да работите върху стойката си навсякъде, където пожелаете - на работа, у дома или пък в колата.

Вашият верен съюзник за изправяне на стойката се нарича Comfortisse Posture (Комфортис Постчър)- олекотен колан, който мигновено коригира неправилната позиция на тялото, като по този начин облекчава и болките от изкривяването. А благодарение на дишащата материя, може спокойно да го носите под дрехите си, независимо къде се намирате - никой няма да разбере, че сте с него.

Всичко, което трябва да направите, е да поставите презрамките през раменете си и да затегнете колана в коремната област. Comfortisse Posture ще изправи раменете, за да предотврати изкривяване - мигновено ще почувствате така мечтаното облекчение!


Може да носите Comfortisse Posture през целия ден, но дори и 30-60 минути дневно са достатъчни, за да въздейства коланът на мускулатурата на гърба и да поддържате правилна стойка без усилия.

                                             

Comfortisse Posture (Комфортис Постчър) се предлага в 2 размера:

• S/M - подгръдна обиколка от 60 до 85 см;
• L/XL - подгръдна обиколка от 85 до 120 см.

Характеристики на Comfortisse Posture:
• Изправя гръбначния стълб до естествената му позиция;
• Облекчава болките;
• Достатъчно е да се носи 30-60 минути на ден;
• Може да се носи под дрехите;
• Регулируеми презрамки и колан за пълно удобство.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: