Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Legxercise

Кат. номер: s_23

Regular Price: 299,00 лв.

Special Price 239,20 лв.

Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Уред за подобряване на кръвообръщението

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Липсата на движение в забързаното ни ежедневие може да увреди здравето ви и кръвоносната Ви система. Ако прекарвате час след час и ден след ден изправени или седнали, без никакви упражнения, може да имате сериозни проблеми. Обездвижването създава голямо напрежение върху краката и вените и причинява големи проблеми с кръвообращението.

Какво ще направи за Вас Legxercise?

Legxercisе е лесен за употреба уред, който ще успокои болката и ще подобри кръвообращението без упражнения! Употребата му ще отпусне краката Ви, ще намали крампите, ще позволи на кръвта да се движи свободно, ще възстанови и увеличи енергията Ви! Този уред поддържа физическия Ви тонус, защото помага да пречистите тялото си. Подобрява здравето Ви, като стимулира кръвоносната система, дори когато седите. И може да го използвате, без да се изморявате, без болки и изтощение. Усещането е толкова успокояващо и релаксиращо. Сякаш разполагате с професионален масажист в собствения си дом и по всяко време.

Неговата тайна?

Като използва патентована пасивна тренировъчна техника, Legxercise предизвиква постоянно движение изключително успокояващо и релаксиращо. Той превръща седенето, почивката и гледането на телевизия в ефикасно и здравословно упражнение. Просто го включете, поставете крака на педалите и изберете скорост.

Колко често и как се използва?

Legxercise е изцяло ергономичен, много удобен за употреба, а неговия устойчив конструктивен дизайн позволява продължителното му използване часове наред! Дори няма да забележите, че работи. Но ще получите страхотни резултати! Подходящ е за всекидневна употреба вкъщи, на работа, навсякъде, без никаква промяна в дневния ви режим. Не изисква усилия и може да се използва на работа, вкъщи, докато гледате телевизия или просто сте се отпуснали на дивана.

Какво се случва след тежък работен ден? 

Всъщност Legxercise ще възстанови и увеличи енергията Ви! И създава невероятно усещане след тежък работен ден. Просто седнете на дивана, поставете краката на педалите, отпуснете се и релаксирайте. Ще почувствате облекчение веднага! Той е най-лесното упражнение, което някога сте правили! Този уред изцяло ревитализира Вашето тяло. Колкото повече го използвате, ще се чувствате толкова по-добре и по-здрави. Най-хубавото е, че ще бъдете отпочинали и презаредени след дълъг ден на седене или стоене прави.

Legxercise се грижи за Вашата безопасност!

Можете да бъдете спокойни, защото Legxercise е напълно сертифициран и съответства на най-строгите европейски стандарти за качество.

Най-важното - хиляди хора по света са доказали колко е ефикасен! Legxercise е безопасен продукт, който облекчава и предотвратява физически болки и проблеми, причинени от застоял живот. 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: