Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Legxercisе Pro - уред за раздвижване

Кат. номер: Z000795

Regular Price: 399,00 лв.

Special Price 249,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Усещали ли сте... болки в краката, безпокойство, спазми, изтръпване, подуване, скованост, сърбеж или изстиване?

Ако сте изпитвали някои от тези симптоми на лошото кръвообращение или прекарвате дълго време седнали или изправени... значи имате нужда от новия и подобрен Legxercise Pro!

Иновативен уред за подобряване на кръвообращението и успокояване на болката по естествен начин, без медикаменти и чрез продължително автоматично движение.

Сякаш имате физиотерапевт в дома си!

Защо Legxercise Pro?

Тайната на ефективността на Legxercise Pro е в извивката, която предизвиква сгъване както на коленната, така и на глезенната става. Това е идеалната комбинация за стимулиране на добро кръвообращение. Движението му имитира ходене. Сгъването на глезена е изключително важно. Когато глезенът се сгъва, прасецът се свива и отпуска. В комбинация с патентованата технология за симулиране на ходене, Legxercise Pro е идеалното средство за естествено стимулиране на оросяването. Кръвта започва отново да циркулира от краката към сърцето.

Legxercise Pro е натурално средство за:

 • стимулиране на оросяването;
 • успокояване на болка и дискомфорт;
 • намаляване на подуването на краката, глезените и стъпалата.

Можете да го използвате лесно, без усилия и в комфорта на собствения ви дом.

Патентован и създаден в САЩ, Legxercise Pro е лесен, безопасен и безболезнен за употреба от хора на всякаква възраст и с всякакви заболявания, включително:

 • Артрит
 • Остеоартрит
 • Скорошна операция на коляно или глезен
 • Пейсмейкър и сърдечни заболявания
 • Висок холестерол или кръвно налягане
 • Диабет
 • Невропатия
 • Лимфедем

Legxercise Pro превръща седенето, почивката и гледането на телевизия в ефективно и здравословно, пасивно упражнение.

Крачкомерът показва какво сте постигнали, а с дистанционното, управлението е много по-удобно. Вече не се налага да се навеждате, за да го включите или да смените скоростта.

Колко често се използва?

Legxercise е изцяло ергономичен, много удобен за употреба, а неговия устойчив конструктивен дизайн позволява продължителното му използване часове наред! Дори няма да забележите, че работи. Подходящ е за всекидневна употреба на работа или у дома, докато се наслаждавате на любима книга, гледате телевизия или просто сте се отпуснали на дивана.

Подобренията

Новият и подобрен Legxercise Pro:

 • e с увеличен обхват на движение: 23% повече движение;
 • 70 стъпки в минута: 2.66км стъпки на час;
 • 650mA;
 • има крачкомер, който показва напредъка ви;
 • има дистанционно за удобно управление
 • консумация на енергия: 15.6 W

Гледайте филм, четете книга, списание или вестник и оставете legxercise pro да превърне седенето в ефективно и здравословно, пасивно упражнение. Идеалното решение за всеки, който не може да се движи и упражнява достатъчно.

 

Технически характеристики:

Напрежение: 24 V; 650mA

Kонсумация на енергия: 15.6 W

Произведено в: Китай

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: