Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Магнитна постелка Green Fabric

Кат. номер: ab-ab-s_123

129,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Двулицева магнитна постелка с мериносова вълна и екстракт от лавандула

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Магнитната постелка Green Fabric има вградени 6 броя магнитни ленти за магнитотерапия. Магнитотерапията въздейства благоприятно при ставни болки и проблеми на опорно-двигателния апарат (дископатия, дискова херния и други ставни проблеми).

Лятната страна на постелката е изработена от висококачествен плат с екстракт от лавандула, който ухае приятно и намалява стреса. Зимната страна е с италианска мериносова вълна от най-висок клас - 600 Green, използвана от векове като мощно средство за облекчаване на болки и ставни проблеми. 

Характеристики:

  • Размери 82/190
  • 6 броя магнитни ленти
  • Зимна страна - италианска мериносова вълна клас 600
  • Лятна страна – висококачествен плат Лавандула
  • Пълнеж – вата


Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: