Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Масажиращ матрак GreenFabric "Събуди се здрав!"

Кат. номер: ab-s_100

880,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Масажиращ матрак с две лица

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Релакс, който можеш да почувстваш

Представяме масажиращия матрак GreenFabric "Събуди се здрав"!

Създаден за комфорт
Иновативна масажираща технология

Страхотният сън 
вече е реалност
Тестване без риск
Безплатна 
доставка и връщане

Масажиращ матрак с две лица - подходящ както за лятото, така и за зимата.

 

Ниво на твърдост: матракът не е нито твърд, нито мек, като оказва най-подходящата опора на гръбнака.

Ортопедично ядро от хиляди въздушни камери - за баланс на въздушното налягане, моделиращо се по S-образните извивки на тялото.

Височина на матрака 24 см, включваща ядро висококачествена профилирана пяна, осъществяваща комфорт и удобство за всяко тяло.

Висококачествено ядро с голяма плътност 30/30 SONNOCEL Green, изградено от полиуретанова пяна.

8 броя вградени масажиращи апарата, управлявани от дистанционно с множество масажни програми, зонови масажи и вибрационни точкови масажи.

Ново поколение подгряваща термосистема, инсталирана в зимната страна на матрака.

Италианска мериносова вълна Aloe Vera, обработена по технология, запазваща кухината на вълнения косъм. По този начин зимната страна на матрака успява да запази топлината и да изолира навлизането на студен въздух.

Антибактериален и антиалергичен – в матрака са вложени специална пяна и платове, които не развиват влага и са антибактериални. Специален плат със сребърни йони предотвратява наличието на акари.

Матракът е подходящ за страдащи от алергии или астматични заболявания;

Лятната страна на матрака e изработена от висококачествен плат със сребърни йони с гарантирано дълъг ефект на въздействие.

От лятната страна на матрака може да се насладите на добавения слой термочувствителна охлаждаща мемори пяна, която обгръща тялото и поема тежестта именно в най-тежките зони. Усещането при спане върху мемори пяната е за лекота, а охлаждащият ефект може да направи всяка нощ прохладна.

От двете страни на матрака са вложени зонови профилирани ядра, които подпомагат гръбнака да заеме правилната поза за сън. Всяка от зоните е изчислена да поеме главата, врата, раменете, таза, коленете в различна степен в зависимост от теглото и разположението им.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: