Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Маска за лице Olivolio Volcanic Lava Face Mask

Кат. номер: s_242

34,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Маска за лице с екстракт от вулканична лава

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Маска за лице с екстракт от вулканична лава Olivolio Volcanic Lava Face Mask

Свежата и добре изглеждаща кожа изисква постоянни грижи. Освен от старателно почистване, тонизиране и хидратиране, тя се нуждае и от допълнителни продукти, които осигуряват подхранване в дълбочина и поддържат еластичността и младежкия ѝ вид.

Един от най-добрите приятели на кожата в това отношение определено е маската за лице. Тя съдържа активни съставки в много по-висока концентрация, спрямо ежедневните продукти, и спомага за нейното почистване, подхранване и изглаждане. Нейната задача е да се бори със замърсяванията и сухите участъци, за да осигури на кожата така жадувания баланс.

Olivolio Volcanic Lava Face Mask е продукт, създаден на базата на пепел от вулканична лава - природна суровина, която е ценена от векове заради високото си съдържание на минерали.

Пепелта от вулканична лава в маската Olivolio Volcanic Lava Face Mask е подкрепена от още натурални активни съставки - зехтин, оризов протеин, витамин Е, алантоин, слънчоглед и алое вера. Те обединяват усилия, за да дарят кожата с истинско усещане за свежест и мекота.


Характеристики на Olivolio Volcanic Lava Face Mask:

  • 125 ml / 4.22 fl. oz;
  •  Произведена в Гърция;
  •  Подходяща за всички типове кожа.


Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: