Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Мини портативна прахосмукачка - My Lil Duster

Кат. номер: ab-MYL001

44,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Прахът и мрасотията нямат шанс!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Мечтаеш за чиста клавиатура?

Постоянно има прах в ъглите на чекмеджето, независимо какво и как го почистваш?

Кажи стоп на тази борба с праха!

My Lil Duster – крадец на прах ще ти помогне да постигнеш идеална чистота на труднодостъпните места!

С Мy Lil Duster  прах, песъчинки и косми изчезват за секунди! Тази мини прахосмукачка има уникален дизайн с множество гъвкави дюзи, така че дори и най-труднодостъпните места вече не са предизвикателство.

Този малък, безжичен дребен „крадец“ е лек и лесен за употреба. Революционният дизайн с множество гъвкави дюзи гарантира, че лесно можеш да достигнеш до всяко кътче и ъгълче. Чекмеджета, щори, пукнатини и дупки: тези места не са предизвикателство с My Lil Duster!

My Lil Duster е уникално проектирана ръчна прахосмукачка, която може да се използва за почистване на места, където конвенционалните прахосмукачки се провалят. Устройството има много мощно засмукване и се предлага с мулти-гъвкави тръбовидни удължения, които помагат за почистване от прах и мръсотия. My Lil Duster е без кабели, които те ограничават в почистването.

My Lil Duster е перфектен за почистване на :

 • Кола
 • Детска количка
 • Чекмеджета
 • Филтри на климатици
 • Мебели
 • Клавиатури

За да почистиш устройството, трябва само да завъртиш контейнера за прах и да го изпразниш в кошчето за боклук. След това можеш просто да завъртиш контейнера обратно върху устройството и да продължиш с почистването на  къщата.

С My Lil Duster прахът и мрасотията нямат шанс!


My Lil Duster:

 • Революционна система с множество гъвкави дюзи
 • Лесно почистване и на най-малките ъгли и отвори
 • Безжичен дизайн
 • Лесен за употреба
 • Работи с батерии 4 АА( не са включени)
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: