Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Суперпрактичен моп за почистване Easy Flat Mop

Кат. номер: ab-s_259

69,00 лв.

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Нов революционен метод за почистване и дезинфекция- Easy Flat Mop!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Когато става въпрос за почистване на пода, всяка домакиня иска безупречна чистота и почистването да бъде лесно и удобно!

Борбата с кофата и изстискването на парцала вече остава в историята. Обикновените мопове с попиваща гъба, които само замазват мръсотията и не дезинфекцират достатъчно, също отиват на боклука.

Вече има нов революционен метод за почистване и дезинфекция- Easy Flat Mop!

За разлика от старомодните кофи, кофата на Easy Flat Mop има две разделения- за чиста вода и за отцеждане на мръсната вода. Дизайнът тип Flat Deck, със завъртане на главата на 180 градуса, ви осигурява перфектен достъп до всички недостъпни кътчета. И за разлика от обикновените мопове Easy Flat Mop винаги остава чист, след всяко изплакване!

Освен подвижната глава, предимството на Easy Flat Mop е в невероятната микрофибърна подложка за дълбоко почистване. С нея почистването ще бъде бързо, безупречно и изключително удобно.  С нея лесно ще отстранявате засъхнали петна и мръсотия, без да полагате усилия. И още нещо – микрофибърните влакна на подложката улавят като магнит косми от домашни любимци, мъхове и фини частици, за които са ви нужни метли и шумни прахосмукачки. Микрофибърната подложка е подвижна, отлепяте от велкро лепенката, почиствате я и тя отново е готова за употреба!

С уникалния си дизайн,  Easy Flat Mop ви дава възможността да почиствате без да капете и да правите бъротия около себе си. Потапяте мопа в отделението с водата, отцеждате в другото и говото! Лесно, хигиенично, практично!

Комплектът включва:

  • Завъртаща се на 180 градуса глава, осигуряваща перфектен достъп
  • Микрофибърна подложка, която почиства перфектно и не оставя влакна
  • Кофа с две разделения, за перфектно хигиенично почистване
  • Получавате и втора микрофибърна подложка ПОДАРЪК!
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: